Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27

Обговорення: мінімум нерівномірно

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66

мінімум нерівномірно

привіт, хлопці,є друг, є проблема його multipla 1.6 .на практиці автомобіль не в змозі підтримувати мінімальний регулярний,коливається від 900 обертів на 2600-2700 giri.Da чим це може бути пов'язано з цією проблемою?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт клаудіо ваша проблема може бути викликана багатьма речами, що стікає повітря у впускному колекторі, двигун, крок за кроком, що відмова або несправність, вимірювач повітря з trafilazioni між кроці витратомір і колектор або несправності клапана каністру рециркуляції парів бензину. Ви повинні почати з діагностики, щоб розрізняти проблеми
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт клаудіо ваша проблема може бути викликана багатьма речами, що стікає повітря у впускному колекторі, двигун, крок за кроком, що відмова або несправність, вимірювач повітря з trafilazioni між кроці витратомір і колектор або несправності клапана каністру рециркуляції парів бензину. Ви повинні почати з діагностики, щоб розрізняти проблеми
    ну мудрі слова не scarterei екю після всіх випробувань mensionate від одного Backgroop
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Привіт legendaryslave ######файл, що я тобі зробила, volkswagen passat (140 коней ? був переміщений в off limit, але, щоб побачити його тепер, як ви?

прочитайте правила, надіслати таке повідомлення ? проти правил
    Востаннє редагувалось leandro89; 04-12-2013 до 18:43

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ці автомобілі мають систему зміни фаз газорозподілу розподілу достатньо, особливо, якщо ви змушені зняти жокея распредвалів вам потрібно, щоб змусити речі, інструмент, розташований навпроти мітки, інакше не вийти ніколи. Я ? довелося аналогічна проблема на авто, і зрештою я вирішив cos

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66
    чи можу я виключити корпус дросельної заслінки,так як я сказав ? gi? був замінений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rosspigna
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Сицилія CT
    Повідомлення
    184
    Привіт всім.
    Слухай рада blackwolfe76.
    Перше, що потрібно зробити ? перевірити фази розподілу, в цій машині ? називається газорозподілу в " нуль", за допомогою спеціальних інструментів.
    На практиці служать для видалення дрібних ігор природних двигуна, а також до діми, щоб дерева в cammes.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    привіт, якщо ви впевнені в тіла, що робить одно, контролює правильне клапан рециркуляції відпрацьованих активованим вугіллям, що потрапляє на колектор і якщо ok, перейдіть до кроку
    машина в частині мінімального працює добре bezina, що метан? ( якщо ? газ )

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66
    автомобіль ? також повільно опускаючи оборотів на сходження,решта працює добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Мені здається, що ви сказали, де шукати проблему... я ? довелося одно і я дав тобі рішення.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •