Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641

читання ecu Volvo XC 90 Edc 15C-11

info для читання цього ecu від того, що я бачив в різних протоколів послідовного читання я хотів би знати, якщо хтось читав, як і раніше, без отпаять в 29f400 я бачив пост, що вони сплять з galletto в boot....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    info для читання цього ecu від того, що я бачив в різних протоколів послідовного читання я хотів би знати, якщо хтось читав, як і раніше, без отпаять в 29f400 я бачив пост, що вони сплять з galletto в boot....
    я вважаю, що потрібно disaldare в 29f400 а інформовані краще, я з цим впоратися? я теж. з edc16cp31 ви пу?
    gallettov2:
    XC90 2.5 л Tdi Bosch EDC 16CP31 R/W Yes Flasher

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    це ? те, що я прочитав в пості "досвід на volvo xc90 ліжко та письмовий у режим завантаження БЕЗ ОТПАЯТЬ НІЧОГО volvo xc90 edc15c11, вибравши з записів півень volvo v70 edc15c3 до pin 24 eprom я поставив масу" я врятував txt для нагадування.... Але ви кажете, що пу? бути що-то можна...... чи краще не ризикувати....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    це ? те, що я прочитав в пості "досвід на volvo xc90 ліжко та письмовий у режим завантаження БЕЗ ОТПАЯТЬ НІЧОГО volvo xc90 edc15c11, вибравши з записів півень volvo v70 edc15c3 до pin 24 eprom я поставив масу" я врятував txt для нагадування.... Але ви кажете, що пу? бути що-то можна...... чи краще не ризикувати....
    Чесно кажучи, я не rischierei,краще отпаять, що передчасного виходу ecu.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    я теж не став ризикувати disalda, ви навіть були підтвердження від іншої сторони, якщо я не помиляюся, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    читати в boot з kess v2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    а я читав, і напис boot без проблем . те, що ви зауважили мої речі, і я можу запевнити, що працює.я півень орі і з чим я працював. погані потрібно отпаять після.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Я хотів прочитати, але з півень 1260 версія clone ми говоримо... ти кажеш, що c'? я в списку автомобілів на обраний вами c'? ? варто спробувати чи краще відмовитися від побачив, що не мій ? оригінал.....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Я хотів прочитати, але з півень 1260 версія clone ми говоримо... ти кажеш, що c'? я в списку автомобілів на обраний вами c'? ? варто спробувати чи краще відмовитися від побачив, що не мій ? оригінал.....
    ну спробуйте, якщо закон не буде коштувати вам нічого, то ми аналізуємо файл, якщо це нормально, і у разі, ви можете випробувати запису.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    точне спроба не катування.....

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення