info для читання цього ecu від того, що я бачив в різних протоколів послідовного читання я хотів би знати, якщо хтось читав, як і раніше, без отпаять в 29f400 я бачив пост, що вони сплять з galletto в boot....
info для читання цього ecu від того, що я бачив в різних протоколів послідовного читання я хотів би знати, якщо хтось читав, як і раніше, без отпаять в 29f400 я бачив пост, що вони сплять з galletto в boot....
це ? те, що я прочитав в пості "досвід на volvo xc90 ліжко та письмовий у режим завантаження БЕЗ ОТПАЯТЬ НІЧОГО volvo xc90 edc15c11, вибравши з записів півень volvo v70 edc15c3 до pin 24 eprom я поставив масу" я врятував txt для нагадування.... Але ви кажете, що пу? бути що-то можна...... чи краще не ризикувати....
а я читав, і напис boot без проблем . те, що ви зауважили мої речі, і я можу запевнити, що працює.я півень орі і з чим я працював. погані потрібно отпаять після.![]()
Я хотів прочитати, але з півень 1260 версія clone ми говоримо... ти кажеш, що c'? я в списку автомобілів на обраний вами c'? ? варто спробувати чи краще відмовитися від побачив, що не мій ? оригінал.....