Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 31

Обговорення: Погляд карту альфа 147

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392

Wink Погляд карту альфа 147

привіт всім я знайшов цей мод всередині ебу є 147 150cv мого друга, машина в порядку і штовхає по-справжньому сильним, в той час як для? скаржиться recovery машина-рослина 2100 оборотів, однак діагноз не відображені без помилок і перезавантаження, автомобіль йде добре, DPF виключені з карти, але не з відкритій трубі, але з cat старої євро-3, лямбда-зонд, і як і раніше підключений, але він nastrata те, що я не бачив.
    що може бути додаю орі, що дав мені він, і мод, який я прочитав, я, орі і вже розміщена в базі даних

Спасибі всім і гарних вихідних http://www.professionalchiptuning.ne...ons/icon12.png
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Якийсь фахівець, який допомагає мені, будь ласка,

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    прибираючи управління fap були зняті також dtc, а потім і за те, що у вас немає помилки в діагнозі, відновлення цієї зони, а потім перевірити, поки не загориться mil і подивитися, де й що, так і не йде.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    По-любому їй dtc орі, навіть якщо помилка dpf, або я повинен спробувати ricavarli на карті орі і виключити їх з політики...appeno я л помилку, підкажіть, а між тим ****llo карти, як ми мессі, припускаючи, що не було зроблено мною

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я краще орі всій області, dtc, а потім подивитися, що він говорить вам, на картку і був зворушений, мало, але якщо добре до клієнта.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я намагався з машини і йде дуже добре штовхає непомітно і дуже лінійний, в будь-якому випадку спасибі за відповідь і пораду, бо клієнт і дуже стурбований цієї помилки я хотів би знати, якщо з цією картою можете зламати двигун або іншого, він хоче залишитися з машиною з цієї карти, але проблема вирішена
    Ще раз спасибі

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    знайти помилки, а потім усунути проблему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    знайти помилки, а потім усунути проблему.
    тоді я вирішив проблему відновлення у DP була неправильно встановлена краватку і, як і у ванній була витік вихлопних газів я помітив, перевівши її трохи агресивною протягом 15 20 хвилин, і я відчував, smarmittare було від DP я відразу помітив втрату і повертається в порядку, все, тепер не працює в recovery, а що стосується карту DTC чи можете ви дати мені який-небудь адресу, зокрема, покласти назад ori, бо я бажаю, якщо трапиться щось ще, крім відновлення я хотів би класичний попередження "несправність двигуна" можна??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Звичайно, насправді, я переїжджаю в відношенні я просто хотів би знати, якщо за допомогою цієї картки клієнт може пошкодити автомобіль

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    на мою скромну думку немає.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді