Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Обговорення: v12 працює з windows 7?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529

v12 працює з windows 7?

як назва, так як v5 працює тільки з xp, ви знаєте, якщо v12 йде з windows 7 32 біт?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    як назва, так як v5 працює тільки з xp, ви знаєте, якщо v12 йде з windows 7 32 біт?
    ви знаходитесь на помилку! mpps прекрасно працює з windows 7, 32-розрядна версія 3.37, що v5, я зрозумів, версія 12 12 версії драйверів і всип їх вручну, автоматично, ви повинні мати програму.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    azz приємно чути! Виступаючи з blackwolf76 що ? мій близький друг взяв v5, але не ? riusc?to зробити це, піти з windows 7! І так як я розглядаю покупку чогось хотів бути впевнений, що він працює з 7

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    azz приємно чути! Виступаючи з blackwolf76 що ? мій близький друг взяв v5, але не ? riusc?to зробити це, піти з windows 7! І так як я розглядаю покупку чогось хотів бути впевнений, що він працює з 7
    вибачте, але ви дивилися в магазині форуму mpps за хорошою ціною в комплекті з упаковкою, а перейти комфортно працює з windows7

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    звичайно,я вибирав між mpps v12 і powertec насправді

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    звичайно,я вибирав між mpps v12 і powertec насправді
    залежить від того, що вам потрібно зробити, mpps потрібно завжди пк з тобою powertec ви можете завантажити файли без пк редагувати файли з пк на дому в спокої перезавантаження файли mod в powertec його в машині без комп'ютера.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    є чи немає на пк, не ? важливо...мої сумніви ? що mpps ne говорять усі,добре або погано ? відомий.
    У powertec, що б клон powergate я ніколи не чули, на форумі, і в тих небагатьох форумів, англійських, де я знайшов коментарі були всі негативні...

Тоді c? клон і клон,ті, що зроблені добре, і ті, що ні...навіть якщо в кінці всі клони

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я свій якось я не використовував його багато, так як у мене є комп'ютер, на якому я повинен його використовувати, що робить мене dannare душу.

А MPPS, що я (v5), добре працює тільки з XP, я не зміг змусити його піти з seven 32 і 64. Можливо, вони м'які, що я в набір, що не в курсі або не працюють, або, може бути ? мій клон, не ? з кращих. Справа в тому, що під seven немає драйверів, що функції і, хоча ви можете завантажити його, не добре, м'які, що, коли ви почнете знімати безліч помилок читання на певні адреси. А я створив двомісний номер розділу на пк і в мене встановлений XP, seven, тому проблема мені не покладу-й? багато. Насправді, soft давати збої під seven son кілька, особливо ті, які працюють в режимі емуляції послідовного порту, так само, як ці останні.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    це ? впевнений, що працює....http://www.professionalchiptuning.ne...=3611#post3611
    Востаннє редагувалось giarras; 17-08-2012 в 09:44

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    я mpps v12 з seven 64 біт і працює добре

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми