Привіт, хлопці,я цю карту редагувати,а хтось хоче мені допомогти зрозуміти, за яким критерієм я повинен змінити аванси?
Привіт, хлопці,я цю карту редагувати,а хтось хоче мені допомогти зрозуміти, за яким критерієм я повинен змінити аванси?
перше питання,що iindica тиск об'ємний, що титан вказує в драйвери?
відповідно сумніви,як будуть змінені аванси?
мені ніхто не допомагає?
привіт sportknight..., що міні і перша серія??
якщо ? cos? досить того, що ви шукаєте файл mini cooper від 115cv і подивитися відмінності....
я s? змінюється тільки управління дросельної заслінки дросельної заслінки на 90 tot обертів навіть закриває.....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Але на додаток до карти заслінки повинно бути інших елементів управління, щоб розблокувати його
порівнює файли...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
манро, ви праві, я зробив кілька місяців тому, я обмежений розблокувати метелик, щоб мати 25cv в pi?, клієнт задоволений і швидку роботу і швидкий
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Я вже бачив, для розблокування метелики, те, що мене цікавило, зробити деякі зміни для досягнення, як потрібно змінювати?
вибачте, cin, що драйвер відкрити цей файл? я не знайшов нічого ecm..
Їй не відповідай, аналогічний