-
k-теги для читання ненормальна
привіт у мене виникло таке питання читання edc16 c39 в bdm з півень і у мене flash 2 мб. але коли я читаю flasch з k tag отримую 42,9 kb чи знаєте ви, чому спасибі.
-
no es normal tiene que tener 2mb
-
здрастуйте, не ? що дає помилки контрольної суми в кінці ? ти зняв резервного копіювання і покласти на flash?
-
привіт, дякую за відповідь, тоді я поясню його пробував на двох ecu одно перший читає мене в flasch 42,9 відключивши резервне копіювання і помилка контрольної суми не мені про помилку, гавкає ecu зрештою я помилково контрольної суми, завжди говоримо про ебу edc16c39, але моя проблема в тому, що flash я як площа 42,9 замість цього повинен бути доступ в інтернет 2мг ви можете допомогти мені зрозуміти, спасибі
-
тоді зроби, як я кажу вам я. скачати справжнє програмне забезпечення alientech, встановіть, а потім видаліть-і rinstalli версії 1.89, що ви ? вихід і ви побачите, що вирішити. я не рекомендую підключити ktag з програмами, які ви завантажуєте від alien, що робить блоки.
-
привіт *********pro спасибі за допомогу, я зробив, як ви говорите, але зараз, навіть якщо я ставлю галочку в suflasch або eprom змушує мене зробити тільки одну резервну копію.ви знаєте, як я можу зробити зараз? дякую
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
але ця проблема ? нато в даний час, або ви робите тести для перевірки k-tag.....
-
привіт, це не я ? ніколи не траплялося. ? дуже дивно
-
Привіт
Ваш ktag, потрібно оновити прошивки, пошук інформації в ******і varai comme може soluzionare.
Вам потрібно завантажити один віка версія k-люкс.
-
привіт, що verzione знаходиться, тому що на alienthec знаходиться на цій magpro? sno74 я намагаюся, тому що я прибув зовсім нещодавно.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму