привіт, я хотів би думка на мою карту проводиться в два d якщо я закрив egr ,оскільки кроком, а тиску в рампі.дякую
привіт, я хотів би думка на мою карту проводиться в два d якщо я закрив egr ,оскільки кроком, а тиску в рампі.дякую
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-10-2013 до 18:29
тиску в рампі на 70cv mjtd якщо я не erraro не ? керовані з ecu
На 1.3 mjet 70cv ( точка 188, ідея, etc..), тиску в рампі немає ? управлятися карту в quamto обмежувач тиску, крім того, у карту ? механічний насос для дизельного палива тиск обходиться в 1470bar, щоб змусити її йти далі, необхідно замінити насос..
Терпіння і чеснота сильних..
у discusione на форумі, мені дали цю адресу, щоб тиск в магістралі rail 068fee я його збільшується на 10 100. дайте мені знати, якщо ? правильно чи неправильно, а решта-com? дякую
ви можете побачити за допомогою діагностики в реальні цінності, якщо збільшення тиску в рампі, таким чином, якщо подивитися прирощення працює чи ні
коли ви запитуєте думку на мод файл потрібно розмістити файл, ori, ви не можете очікувати, що люди йдуть шукати файл, щоб дати вам погляд.
привіт вам знову, трохи все,egr в порядку, відсутній обмежувач крутного моменту, 680FA зробив ти з 2 на 3, педаль, ви можете дати більше "і залишити ori перші 2 коліна, щоб час ін'єкції можна робити також крива перед але", починаючи з 34/40 % навантаженні, а потім в останньому повороті ви зупинилися золоті, то не вистачає, щось ще виправити дизельного 654EC, потім карту в 6769E я думаю rail, але, безумовно, не зміниться нічого без розблокування обмежувача і потім, нарешті, cos'? у 68FEE?