Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 31

Обговорення: погляд мапп ідея

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    120

погляд мапп ідея

привіт, я хотів би думка на мою карту проводиться в два d якщо я закрив egr ,оскільки кроком, а тиску в рампі.дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-10-2013 до 18:29
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    тиску в рампі на 70cv mjtd якщо я не erraro не ? керовані з ecu
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    На 1.3 mjet 70cv ( точка 188, ідея, etc..), тиску в рампі немає ? управлятися карту в quamto обмежувач тиску, крім того, у карту ? механічний насос для дизельного палива тиск обходиться в 1470bar, щоб змусити її йти далі, необхідно замінити насос..
    Терпіння і чеснота сильних..
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    120
    у discusione на форумі, мені дали цю адресу, щоб тиск в магістралі rail 068fee я його збільшується на 10 100. дайте мені знати, якщо ? правильно чи неправильно, а решта-com? дякую
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    ви можете побачити за допомогою діагностики в реальні цінності, якщо збільшення тиску в рампі, таким чином, якщо подивитися прирощення працює чи ні
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    коли ви запитуєте думку на мод файл потрібно розмістити файл, ori, ви не можете очікувати, що люди йдуть шукати файл, щоб дати вам погляд.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    120
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    коли ви запитуєте думку на мод файл потрібно розмістити файл, ori, ви не можете очікувати, що люди йдуть шукати файл, щоб дати вам погляд.
    вибачте ось
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-10-2013 до 18:31
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    привіт вам знову, трохи все,egr в порядку, відсутній обмежувач крутного моменту, 680FA зробив ти з 2 на 3, педаль, ви можете дати більше "і залишити ori перші 2 коліна, щоб час ін'єкції можна робити також крива перед але", починаючи з 34/40 % навантаженні, а потім в останньому повороті ви зупинилися золоті, то не вистачає, щось ще виправити дизельного 654EC, потім карту в 6769E я думаю rail, але, безумовно, не зміниться нічого без розблокування обмежувача і потім, нарешті, cos'? у 68FEE?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    120
    Citazione Спочатку Написав mafani Visualizza Messaggio
    привіт вам знову, трохи все,egr в порядку, відсутній обмежувач крутного моменту, 680FA зробив ти з 2 на 3, педаль, ви можете дати більше "і залишити ori перші 2 коліна, щоб час ін'єкції можна робити також крива перед але", починаючи з 34/40 % навантаженні, а потім в останньому повороті ви зупинилися золоті, то не вистачає, щось ще виправити дизельного 654EC, потім карту в 6769E я думаю rail, але, безумовно, не зміниться нічого без розблокування обмежувача і потім, нарешті, cos'? у 68FEE?
    спасибі, ми спробували ще раз і terro уваги ваші поради .у 68fee колега сказав мені, що та карта rail
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    120
    Citazione Спочатку Написав mafani Visualizza Messaggio
    привіт, спасибі за rispota подивитися прямо зараз, якщо йде краще
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 05-10-2013 до 10:20
    IP

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •