Привіт всім ,
у мене проблема з моєї alfa 166 2.4 jtd . черги ? в блок, і хотів би продовжити з scodifica ,але я хотів би знати технічно, що це таке,перш ніж взяти її від електрики.
Привіт всім ,
у мене проблема з моєї alfa 166 2.4 jtd . черги ? в блок, і хотів би продовжити з scodifica ,але я хотів би знати технічно, що це таке,перш ніж взяти її від електрики.
якщо вам потрібно зробити scodifica помістити дані ecu не з об'ємом двигуна в середині, то ви бачите, що ви можете зробити....
ок, проведе роботи?
модель ecu scodificare ? Bosch 0 281 001 787 оригінальні alfa ,у мене був стрибок уваги ? вступив у блок "code"
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-09-2013 до 19:32
Безумовно, sar? блок управління, 5-роз'єми, якщо...? cos?, у scodifica ви тільки з емулятором code Euro 2/3...
я підтверджую, edc 15c8 потрібно зробити часткове, а потім поставити емулятор для ліквідації черги на цю ecu....
якщо у вас трохи manualita' ви повинні scodificare, ви витрачаєте менше і у вас залишилося свої ключі.
на це ви повинні відкрити і отпаять в e2prom, зробити scodifica частково з м'якою розташований напроти, і потім встановіть емулятор всередині ебу, які можна знайти у багатьох інтернет-магазинах.