Сторінка 1 з 17 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 161
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591

Турбіна 1.9 jtd 140/16v 150cv ibridata на 1.9 jtdm 8v 120cv

викладу всі мої роботи

як турбіна оригінал, я підходжу один мансардний GT1749VM код 736168-3 і я купив турбіну, використовувану в 147 jtd16v 140cv код 716665-2.

Робота була вже вивчали мене, тобто запуск lka турбіни 716665-2 залишивши тіло core assy і гайкою всмоктування колишнім, а змінити chicciola розряду з цієї моєї турбіни оригінальний 736168-3.

вкладення равлик турбіни оригінал

вкладення равлик турбіни на 140cv

Турбіна було бруду в знак прагнення, пов'язані з 2 років твердою і не в приміщенні, я зняв знак і чиста, вся крильчатка

вкладення гаряча сторона турбіни

Я перевстановив равлик турбіни спочатку на цьому і calzava пензлем, покинув оригінальної геометрією, т. к. ребра геометрії 140era менш товсті і, отже, не було добре для цієї гайки.

у додатках відмінності крильчатки вихлопних газів і всмоктування між 2 турбіни, як не дивно, равлик турбіни 140 л. не панчіх на крильчатки 120cv але, як ця крильчатка ? трохи ширша в діаметрі, верхня

у додатках різниці між геометрією, практично дорівнюють

вкладення крильчатки витяжної 120 л. с., 5+5 лез і відразу ж після того, 140 л. с., 6+6 ножів

Машина тепер йде краще і курить менше, але мені все одно доведеться переробляти карту, щоб внести ще й дизель тепер турбіна не має мінімум, грати, відчуваю тільки легкий мерехтіння на мить, в момент, коли турбіна приходить в пік тиску 1.6 бар і потім знижується до 1.5 1.4 бар, тому frfrr, як і коли турбін з бензину падають обороти, але робить лише легкий шум так, і свисток до мінімуму, дає деякі sgassatina, що іншого не робив, крім того ? збільшений тиск dell масло мінімум на 0,2 бар, ознака того, що швидше за все, або турбіна старий був зношений у кроки масла ( я не думаю, тому що не було в гру як мінімум ) або ця ? більш строгими у мастила dell олії.

Чекаю на ваші коментарі та думки з цього питання!!
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    привіт tidus..я хотів запитати..але не взяли ні одного виміру крильчатки???як ви поклали з обробкою з цих??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ? все, наступний за вкладення, якщо подивитися, то, звичайно, я взяв вимірювань, перш ніж звернути гайка вихлопної, що ви розумієте під "обробкою"?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Сторона всмоктування trim старого turbo 49.8 обробкою нового 54.9

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Випускних trim турбіна стара 78.4 trim turbo новий 75.24, зараз я не знаю, якщо пробки. Якісь інші проблеми повідомити Манро!!

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    обробка tidus, і вимірювання розмірів робочого колеса і в тому, щоб розрахувати їх діаметр мінімум і максимум ж...ще й вгору-trim, тобто розраховується цих двох вимірювань понад турбо і не в змозі перекачувати повітря високого тиску..
    отже, turbo trim 48(не повідомили в діаметрі), так само прибувати у відносини тиску добре, а то і більше, з оздобленням, 52....
    проблема вашого шуму "тип frfr", ймовірно, відбувається тому, що ваш турбує ibridata має trim, дуже високий, для яких тиску, що за робота йде в "дросель" або "задуха" що завгодно cio? це означає, що повітря, який повинен стискати вислизає від крильчатки торнадо впуску на турбо, створюючи вихор fluidodinamico, який посилає в "тупик" компресор.....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    сподіваюся, я можу вам допомогти.....
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Але більш або менш турбін, вони ж не тримають тиск, висока, я б узяв це на 2.4, чи потрібно мені його міняти, я робив більше коней
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Тоді від нас? що ти зробив, і що я прочитав.сайт мансардний ця турбіна футбольний тиск насоса-й? повітря, але може піднятися менш ніж oressione , бо машина при тому ж тиску курить менше і йде краще,

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не ? саме так ангел...дивись раніше опубліковані зображення, які пов'язані з compressor map в gt2052....
    турбіна на питання, та все ж, як ****llo відношення A/r, так і в ****llo діаметр крильчатки мінімальний...
    але тільки змінюючи trim "обрізки" з іншого-turbo, здатну штовхнути на більш високих тисках, без проблем взагалі...
    на малюнку ви бачите, що turbo trim 52 не може arivare в Pr 2,5 cio? 1,5 бар не l? е?....
    у той час як той же самий турбо з оздобленням 48 може прийти до Pr майже 3, тобто майже 2 бар....

Сторінка 1 з 17 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •