викладу всі мої роботи
як турбіна оригінал, я підходжу один мансардний GT1749VM код 736168-3 і я купив турбіну, використовувану в 147 jtd16v 140cv код 716665-2.
Робота була вже вивчали мене, тобто запуск lka турбіни 716665-2 залишивши тіло core assy і гайкою всмоктування колишнім, а змінити chicciola розряду з цієї моєї турбіни оригінальний 736168-3.
вкладення равлик турбіни оригінал
вкладення равлик турбіни на 140cv
Турбіна було бруду в знак прагнення, пов'язані з 2 років твердою і не в приміщенні, я зняв знак і чиста, вся крильчатка
вкладення гаряча сторона турбіни
Я перевстановив равлик турбіни спочатку на цьому і calzava пензлем, покинув оригінальної геометрією, т. к. ребра геометрії 140era менш товсті і, отже, не було добре для цієї гайки.
у додатках відмінності крильчатки вихлопних газів і всмоктування між 2 турбіни, як не дивно, равлик турбіни 140 л. не панчіх на крильчатки 120cv але, як ця крильчатка ? трохи ширша в діаметрі, верхня
у додатках різниці між геометрією, практично дорівнюють
вкладення крильчатки витяжної 120 л. с., 5+5 лез і відразу ж після того, 140 л. с., 6+6 ножів
Машина тепер йде краще і курить менше, але мені все одно доведеться переробляти карту, щоб внести ще й дизель тепер турбіна не має мінімум, грати, відчуваю тільки легкий мерехтіння на мить, в момент, коли турбіна приходить в пік тиску 1.6 бар і потім знижується до 1.5 1.4 бар, тому frfrr, як і коли турбін з бензину падають обороти, але робить лише легкий шум так, і свисток до мінімуму, дає деякі sgassatina, що іншого не робив, крім того ? збільшений тиск dell масло мінімум на 0,2 бар, ознака того, що швидше за все, або турбіна старий був зношений у кроки масла ( я не думаю, тому що не було в гру як мінімум ) або ця ? більш строгими у мастила dell олії.
Чекаю на ваші коментарі та думки з цього питання!!![]()