Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82

Моя перша карта Ford C-max EDC16C34

Привіт, хлопці, я докладаю як оригінальна карта, що ті, які змінюються від мене з видалення (принаймні я сподіваюся) FAP з програмою ECUSAFE (я прочитав багато суперечливих думок щодо). Приймаю будь-які цінні поради, а також зміни.

але ось оригінальної карті з fap і egr-off разів
    що скажете?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-09-2013 до 13:23

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Я можу знати, з яким інструментом ви читати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    Galletto V53 клон

Від хлопців я хочу якусь пораду... Це ? мій автомобіль і я хочу дуже.. Спасибі
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-09-2013 до 00:06

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Я не можу читати ваші вкладення. А перш ніж завантажити що-небудь, ЗУПИНИСЬ!

Я 16c3 і я заблокований в 2 рази. Кожен раз, коли я повинен був піти в Ford, дайте мені скачати eprom, повний: 70 євро за раз. Не є помилками, які видаляються діагноз, і навіть не завантажуючи іншу карту.

По-перше, коли пишете не спробувати, наприклад, 16c3 але тільки 16c34 чому? сіна? зависає
    Уважний, як закрити EGR, якщо порти до 0, а одна з точок до кривої impapocchia.
    Нарешті, коли карти є дві криві, які повинні бути змінені разом sen? вгадайте, p? що відбувається? зависає!!!

Ні, я можу допомогти вам, чому? не торкання карти від іп? року, і всі збережені сторінки, які я на іншому форумі були загублені. Якщо я щось тебе помітять

P. S. Я працював з MPPS

Ось розмову двох карт, рівних. Імена карт, ECM

слід звернути att.ne на те, що ви тому подивіться кореляції iniez. parzializzato і iniez. корекція (виглядає добре, стовпці, різні посилання і paragonale...між ними, і ви побачите, що карта поправку стовпців однакових all' iniez. parzializzato але по-різному % load)
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-09-2013 до 20:49

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Nitro Visualizza Messaggio
    Я не можу читати ваші вкладення. А перш ніж завантажити що-небудь, ЗУПИНИСЬ!

Я 16c3 і я заблокований в 2 рази. Кожен раз, коли я повинен був піти в Ford, дайте мені скачати eprom, повний: 70 євро за раз. Не є помилками, які видаляються діагноз, і навіть не завантажуючи іншу карту.

По-перше, коли пишете не спробувати, наприклад, 16c3 але тільки 16c34 чому? сіна? зависає
    Уважний, як закрити EGR, якщо порти до 0, а одна з точок до кривої impapocchia.
    Нарешті, коли карти є дві криві, які повинні бути змінені разом sen? вгадайте, p? що відбувається? зависає!!!

Ні, я можу допомогти вам, чому? не торкання карти від іп? року, і всі збережені сторінки, які я на іншому форумі були загублені. Якщо я щось тебе помітять

P. S. Я працював з MPPS
    і дати собі хороший back-up в BDM до ебу.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    і дати собі хороший back-up в BDM до ебу.
    Дозволь мені не погодитися:
    купив я в BDM, я шукав блок управління, я відкрив її і зламав. Якщо хтось має досвід ? рахунок, сіна? не радив.

P. S. досі ще я намагаюся зрозуміти, що sbagliai: карти, ймовірно forzai небагато, але я не думаю, як було. Я купив цій версії клон BDM, які були пов'язані тб з pin назад і що при підключенні горів карти. Однак я, машина працювала тільки, що не міг відкрити інжектор 3 (і давав відповідна помилка в діагнозі).
    Потім я поміняв кабель BDM і повтору читання блоків управління маршрутах. Не ? не вдалося підключитися...
    boh!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у тебе був негативний досвід з bdm, можливо, з вашої вини, або, можливо, з вини bdm, але ви не можете заперечувати, що це винятковий інструмент, на блоки управління, які його підтримують, він врятував стільки разів дупу всіх нас.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    на цих ecu у всякому разі, з мого досвіду, півник, виявляється, дуже стабільний, очевидно, що в будь-якому випадку, резервне копіювання BDM ? зобов'язання. У defap з раз-працює, але з не мало проблем, тому я не рекомендую такого втручання. На карту в найближчі дні, я бачу, якщо я можу дати вам свою думку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    Спасибі всім за ваші поради

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    у тебе був негативний досвід з bdm, можливо, з вашої вини, або, можливо, з вини bdm, але ви не можете заперечувати, що це винятковий інструмент, на блоки управління, які його підтримують, він врятував стільки разів дупу всіх нас.
    Дев'ятий, може бути, я не висловив добре. І відмінний інструмент, і я сподіваюся дізнатися, як використовувати його я теж рано чи пізно. Те, що я кажу ? що робить звернення до творця цього обговорення, чому? ? новачок. Я ототожнюю, і я хотів би їх уникнути печалі, що і в мене

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •