Привіт, хлопці, хто-небудь може люб'язно дати мені руку в цей виняток EGR?
машина має дві.
Дякую
Привіт, хлопці, хто-небудь може люб'язно дати мені руку в цей виняток EGR?
машина має дві.
Дякую
galletto 2
Привіт mirks це land підключає двигун Ford v6, який оснащує, а також Jaguar, клапани рециркуляції відпрацьованих газів з електродвигуном??
Терпіння і чеснота сильних..
я думаю, ви маєте рацію
Ці приводи монтуються блоки управління південний 201 - 202 - 204-ви все ще не знаєте рішення для виключення EGR на ці ЕКЮ.. я не знаю, якщо недавно ? було реалізовано щось на ******* вам варто звернутися в службу online тут на форумі.. але я сумніваюся в цьому повною мірою, що ми могли зробити, я на Jaguar я повинен був замінити обох, і для цього я вже кинув? двигун.. кажу тобі, що я грюкнув, щоб трохи з файлом, але без результатів
Терпіння і чеснота сильних..
може бути, backgroop ще ви її не знаєте...але запевняю вас, що ви можете? зробити без проблем
якщо ви знаєте, як виключити egr з sid803a групи PSA, то ви знаєте, що робити навіть ці, просто p? терпіння, і ви покладете їх в 2D шукати криві гістерезису egr
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я не дивився файл, але якщо нагадує sid803a повинні мати тип 3 обмежувачі крутного моменту один в черзі, інший, які добре виділяються в 2d, якщо ви не перебуваєте ніщо не кину погляд, але я впевнений, що ви знайдете їх.
але якщо ? sid, а після мод писати з півень в порядку, не з'? кодування форсунок...