привіт всім, я хотів би розповісти мою проблему coicche, можливо, може служити:
Я збираюся зробити це ecu, вихлопної орі і mcp і moddo орі, я пишу максимальна швидкість з magpro2 (kess v1) і не починає "помилка ключ", я пишу середня швидкість і ок, я пишу 3 файлу для різних тестів, але машина все ще не ? в топ.
Повертаючись ввечері, я кажу ", але спробуйте "максимальна", враховуючи, що там я вже зробив точку 90cv, і я йду, може бути, боку, я кажу, насправді загальної очистити flash, управління спалахом, і я помилково, і їх холодний піт, magpro не визнає більше ecu, індикатор іммобілайзера фіксованого машина не піде в хід, звичайно, я спробував ще раз переписати його без виключення, але даних для цього потрібно вимкнути і включити авто.
Я намагаюся в 10 разів, щоб зробити дані, перезавантажити комп'ютер, від'єднавши і нападаючи на травень і, вимкнувши та включивши машину, сподіваючись на божественне втручання, бо вони були в 21:30 і у мене немає жодного ключа, не кажучи вже за BDM!!
У якийсь момент у мене нездорова ідея, щоб відключити акумулятор на кілька хвилин.....установка акумулятора, я даних, як по чарівництву тому дані, майже не повірите, перезавантаження запису файлу moddati ( і ви сміливець) середня швидкість, як я зробив на день раніше, і пише, доходить до 100%, вимикаю і включаю і машина ок.
Тепер, 6f3 не riprendevano тільки до школи? випадково, прибираючи харчування я перезавантаження ecu іншим способом?
крім того, на першій запису на травень я перебував DTC Code 88 2 рази, коли я дані, очевидно, що у діагнозі немає помилок, ні екю, ні тіла, після від'єднання і повісив трубку, акумулятор, коли я зробив дані я повідомила, sigla "no DTC"
Я сподіваюся, що може бути корисно для когось і що ви могли б заглибитися в тему!