Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591

Блок політики Marelli 6f3 1.3 75cv ypsilon

привіт всім, я хотів би розповісти мою проблему coicche, можливо, може служити:

Я збираюся зробити це ecu, вихлопної орі і mcp і moddo орі, я пишу максимальна швидкість з magpro2 (kess v1) і не починає "помилка ключ", я пишу середня швидкість і ок, я пишу 3 файлу для різних тестів, але машина все ще не ? в топ.

Повертаючись ввечері, я кажу ", але спробуйте "максимальна", враховуючи, що там я вже зробив точку 90cv, і я йду, може бути, боку, я кажу, насправді загальної очистити flash, управління спалахом, і я помилково, і їх холодний піт, magpro не визнає більше ecu, індикатор іммобілайзера фіксованого машина не піде в хід, звичайно, я спробував ще раз переписати його без виключення, але даних для цього потрібно вимкнути і включити авто.

Я намагаюся в 10 разів, щоб зробити дані, перезавантажити комп'ютер, від'єднавши і нападаючи на травень і, вимкнувши та включивши машину, сподіваючись на божественне втручання, бо вони були в 21:30 і у мене немає жодного ключа, не кажучи вже за BDM!!
    У якийсь момент у мене нездорова ідея, щоб відключити акумулятор на кілька хвилин.....установка акумулятора, я даних, як по чарівництву тому дані, майже не повірите, перезавантаження запису файлу moddati ( і ви сміливець ) середня швидкість, як я зробив на день раніше, і пише, доходить до 100%, вимикаю і включаю і машина ок.

Тепер, 6f3 не riprendevano тільки до школи? випадково, прибираючи харчування я перезавантаження ecu іншим способом?

крім того, на першій запису на травень я перебував DTC Code 88 2 рази, коли я дані, очевидно, що у діагнозі немає помилок, ні екю, ні тіла, після від'єднання і повісив трубку, акумулятор, коли я зробив дані я повідомила, sigla "no DTC"

Я сподіваюся, що може бути корисно для когось і що ви могли б заглибитися в тему!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    я знаю, що у вас було божественне втручання, що чекали, коли я ? довелося мені, я перепробував всі способи, але нічого, я повинен був відновити в bdm

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт, хлопці, мене особисто ? сталося пі? один раз, навіть зі спорядженням офіційний alien, що, між іншим, c'? фантастика, що дозволяє відновлення, на punto188 1.3 mjet 70cv мені ? пішов у блок з mpps я відновив всі з півня 1250 орі.. робить записи без ідентифікації..
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    коли я ? трапилося зі мною на gpunto інструмент мені навчитися? у e2p, тому я повинен був відновити сили в bdm і я
    довелося страждати, щоб знайти back up з допомогою цього програмного

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    якщо пу? йдемо з mpps збираєтеся вранці я написав на восьмий спробі fiat idea 1.3 multijet 90cv, перші 7 я давав помилка при запису, то не визнавала ecu, минуло небагато часу, в режимі? recovery ? все йшло добре. Нажаль, іноді виникають проблеми з обладнанням офіцерів, не кажучи вже з клонів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я перевірив навіть внутрішньо клон mag2pro, коли lonprendei був клон топ насправді ? добре зроблено, ніколи не дав мені проблеми, але тепер все ECU Marelli пишу для швидкості? медіа все!

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    бо в теорії can: травень повинні піти м?, ? на kline, що ви використовуєте швидкість? повільно, однак marelli дірок з mpps або gallo2 для цієї ecu-й? зазначені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Але насправді точка 6f3 90 л. с., тому в одну мить, але на цей y 1.3 75 л. с. з DSG пише в 10-15 хвилинах їзди

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •