Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Обговорення: Gick

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120

Gick

Привіт всім, я ще не знаю нічого. Я хотів би зробити, щоб пристрасть-автомобілі це мистецтво з rimappature, роблять електрики, а механік в майстерні, я чув, що це ? мій шлях. Я сподіваюся, що зможу проїхати до нижньої, збільшуючи свої знання і condividendola з вами користувачів форуму. І досягти повного усвідомлення і логіки, будь-яка зміна або параметр, який andr? доторкнутися, залишаючи, однак творчий підхід?, винаходи та відкриття, чому? пі? великі уми не зробили історію, чому? ви обмежені в normalit

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    97
    ласкаво просимо.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт gick ласкаво просимо на форум..? у презентації ви повинні вказати, як вас звати, від куди, напишіть, скільки вам років і ін.. гарне продовження..
    Терпіння і чеснота сильних..

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Добре приїхав

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ласкаво просимо,дайте нам більше інформації про себе.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Опв, вибачте, ви праві, що грубо, що я був. Мене звуть Джеймс я Бастилії в провінції Модена,мені 23 років, роботу електриком/механотронный в спеціалізованій майстерні, уповноваженої Fiat, учень.
    Корисної інформації на цьому форумі-мотивація, по якій я подорожую, в силу цій дорозі, cio? мої речі повинні бути унікальними в своєму роді, я не можу прийняти будь-які об'єкти, або залишити його в спокої com'?, повинен мати щось своє, що робить його унікальним у своєму роді. З цієї фрази можна? зробити висновок, що навіть автомобіль ? всі користувацькі. представництва важливий аспект, я не приймаю, так, що cos? і просто, я повинен зрозуміти, чому? що і його логіка до цього моменту залишається для мене безглуздо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    87
    ласкаво просимо....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Повідомлення
    911
    Привіт і ласкаво просимо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Спасибі всім теплий прийом, я прочитав багато тем на форумі, але ні, я відповів нічого, чому? у мене не було нічого цікавого, щоб сказати, та я волію не говорити, якщо мені нема чого сказати, що має сенс і корисно, я б хотів попросити інформації по мені orami лікувати і переглянутої що? я не зміг знайти, мені би стати на шлях, щоб стати rimappatore, але не з серії тих, що scroccano карти, цікаво, кома тут і кома, і після 20 повідомлень, вони карту зробили. З серії тих, типу наші адміністратори, які мають 2 великих cocones і привести нас додому, поїсти, в кінці цього місяця. бачив, що для мене аргумент ? все ще покрито таємницею? є обмеження для того, щоб досягти цієї мети? я ні я школа електроніки і навіть інформатики.
    Потім я хотів запитати, що типу шлях пу? зробити, щоб прийти до цієї мети, іт-директор? безумовно, зробити курси, але потім?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Ласкаво просимо!!!

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення