Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    АЧІРЕАЛЕ
    Повідомлення
    9

читання км tacho pro eeprom 93cx6

Хтось з вас намагався прочитати eeprom 93cx6 з tacho pro (клон) з адаптером поставляється в коробці??
    я намагався читати і редагувати спідометр на yamaha R1 2008 року, але вже я читав дані не реальні, наприклад, 98000 з 1800 реальних,а потім спробувати написати мені каже перевірте підключення, а ? все ок!!!
    Другий ? кидали в тако чи я помиляюся??
    повторюю, що з'єднання зварні шви виконуються як вручну, fornitomi (china) звичайно!
    chido парео і якщо хтось із вас мав подібний досвід

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    про підрахунку особисто я вважаю його відмінним інструментом для тих, хто з практичністю? з електронних компонентів, ваші проблеми, що ви не читали гарні Eprom і у вас написано однаково, cio? якщо тако не читає добре, або посилання, або неправильна версія значення км sar? неправильно, легкий даних у разі...
    ви, будучи, що ви помітили, що км були не ті, що ви змінили їх однаково, і ви їх написані..
    у стадії написання і порівняння повертається повідомлення про помилку " дані не рівні програмування не вдалося, але програмування ? сталося надто перепрошивки Eprom з даними, створеними у разі підрахунку..
    щоб обійти цю проблему, потрібно перечитати приладів того ж типу і переписати його на свій чи знайти файли, змінювати км і переписати його, всередині Eprom
    Терпіння і чеснота сильних..

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    АЧІРЕАЛЕ
    Повідомлення
    9
    спасибі backgroop,насправді буде так, як ви говорите і тому, що " підтримує багато типів r1, але без зазначення року або більше,зараз " легкий " файл з іншого подібного інструменту і scrivero про те, згаданої вище, крім того, я хотів chiderti якщо я читати e2prom (93cx6), але встановлений на інструмент, який не підтримується о'кей, я можу прочитати, занадто????

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Ви можете прочитати, як правило, і зберегти її на інструменті, але і мені читати повний підрахунку змушує читати тільки в 4 кб замість 8 кб.. тільки частина, характерною для даних зацікавлених.. ви можете експортувати на пк, використовуючи кабель rs232 і відповідне програмне забезпечення ( nn, я не пам'ятаю, як це називається, але якщо вас цікавить вас, я вважаю)
    Терпіння і чеснота сильних..

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    АЧІРЕАЛЕ
    Повідомлення
    9
    Капуста, ти дуже добрий,я знаю, що ви мені кафе? або щеякщо не могли б ви показати мені програму і як мені підключити тахометр на спогади, тобі б дуже сподобалося............

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •