Привіт всім, я хотів запитати, чи є цей мод для egr-off ? ок, бачив, що я не був ніколи зі мною, не впевнений, на третій панеттоне, якщо треба посилати до нуля навіть у пік наступного...а чому? я не драйвер мій ecm.
Заздалегідь спасибі
Привіт всім, я хотів запитати, чи є цей мод для egr-off ? ок, бачив, що я не був ніколи зі мною, не впевнений, на третій панеттоне, якщо треба посилати до нуля навіть у пік наступного...а чому? я не драйвер мій ecm.
Заздалегідь спасибі
я намагався завантажити файли, але і папки ? порожній....
Вибачте, ви були праві, sar? був унн інсульту сну![]()
я намагався завантажити файл орі на титан я не драйвер, але машина ? підключені......
Ні, автомобіль мені сказали, що ? орі...навіть мені їх знайти насправді не є драйвери, якщо ви шукаєте 546-909. цей мод я зробив в 2d.
додаю також flash прочитано bdm
навіть це мене не зарядка драйвери мені здається дивним, може бути, краще, що той тест, який має titanium орі....
Ви не знайдете, чому? автомобіль ? імпорту ? gi? друга ауді у мене.
Хлопці, якщо хто-то не може? принаймні, побачити, якщо файли ? насправді ori cos? його ми розмістимо в базі даних.
Я навіть не можу дати команду зробив заміну dpf з діагнозом, який я завжди використовував для цих моделей, але вже? я писав в іншій дискусії.
я імпортних автомобілів я бачив ваші роботи, я не знаю, що сказати, в районі, здається, правильний, але три panettoni, здається, занадто багато, то всі разом, я ковзав карту, і я знайшов місце для mod авв в гарячій, але на egr не впевнений
мені вже довелося подібний файл з 3 елементи управління та їх я виключені всі 3, а потім йти тихо.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Спасибі всім, я повинен спробувати сьогодні.