Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 33
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di iaio92
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151

індикатор несправності punto evo 1.3 mjet 75cv

привіт всім вам,
    у мене невеличка проблема на моїй машині; я порівняна тільки з допомогою якої-небудь фахівець тільки в пошуку різних карт, після того, як всі я завантажив файл, і авто я повинен сказати, що v? дуже добре, навіть якщо я не можу збільшити стрілянина на високих обертах...

однак, коли навколо 3 або 4 передачу, низькі обороти( circa1700/2000) і accellero ходу, не? привести педалі в нижній частині, але вони по-met? щоб перевершити когось або інші факти, мене загоряється індикатор несправності двигуна........ відчуваю, від діагностики і дивитися, і кожен раз мені виходить напис: p0234 $10-ENGINE TURBO/SUPER CHARGER OVERBOOST CONDITION...... я намагався підняти всі фільтри, але я не можу зрозуміти, що це таке, чому? якби була турбо, автомобіль після того, як загориться індикатор померла б, чому? не працює більше? turbo, invecie тут мені горить, але машина їде як і раніше, єдина проблема ? що змінилося в іншу, залишає мені досить порожнім на кілька секунд, ніби турбо не проштовхувати, а то я d? у botta....

що таке'? як ви думаєте???

спасибі...

код блоку:
    marelli fiat punto evo 1.3 mjet 75cv євро 4
    hw: mjd6f3hw04p
    sw: 3645g191
    в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    щоб отримати допомогу, вам доведеться розміщувати файли, які ви читали і мод, можливо, хтось пу? допомогти

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    але я можу це зробити навіть якщо я новачок???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    спробуйте побачити, якщо у карти, які відносяться до турбо не є якесь значення в мінус,тільки подивіться в 2d

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав iaio92 Visualizza Messaggio
    але я можу це зробити навіть якщо я новачок???

ви можете сміливо розміщувати орі, і моделювання, і ми будемо раді надати вам погляд, я майже впевнений, що це їх проблеми,будучи новачком, як правило не подивитися фамільні вкладень,screen і т. д., але ви можете розмістити те, що ви хочете.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    сьогодні ввечері, як тільки я закінчу працювати замість файлів, тиску турбо, я дивлюся в 2d, так і в 16 біт, що 16-бітний motorola, але я не бачу нічого негативного! враховуючи, що використання ecm2001, і я не драйвер пу? бути, що я пропустив якийсь графік, але мені здається дивним, чому? якщо б тиск турбо машина не піде прямо і invecie v? майже як раніше....... ах, я хотів би уточнити, якщо їздити з 1.4 бар константи з піке 1.6 бар, а потім крива обмежувач я встала в 10%, однак після розташування файлу cos? ви можете побачити stupidate, що h? факт і дати мені кілька порад...

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    ось файли, то, а НЕМАЄ EGR ? ОРИГІНАЛ поки MIX1+ і мод файл, що я і зробив, взявши приклад з інших файлів, чому? я не драйвер для моєї машини....

- як вам парео, красиві і потворні...Новий WinZip File.zip

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав iaio92 Visualizza Messaggio
    ось файли, то, а НЕМАЄ EGR ? ОРИГІНАЛ поки MIX1+ і мод файл, що я і зробив, взявши приклад з інших файлів, чому? я не драйвер для моєї машини....

- як вам парео, красиві і потворні...Новий WinZip File.zip
    мадонна пресвята лякає, і я кажу це серйозно,і допомогли вам експерт? але скажи йому, щоб перейти мотика в провести велику,то спочатку видали відразу карту mod і прости оригінал рушник, я кажу точно так само, як брат, тому що ризик ушкодження,крім того, я впевнений, що багато курить,не має ніякої логіки ne політики ne нічого,були змінені всі карти для interlo в табличній 10% - в інші більш обмежувачі крутного моменту 60% та турбо-це шоу,поверніть його оригінальний потім потроху ми говоримо про них.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    я ? красива і p? що навколо цю карту, і мені було добре, він також добре, то, можливо, я помиляюся......обмежувач я зробив спеціально поставити його на 66%, щоб побачити, скільки тримає зчеплення....

ні, ні, це я зробив, я, я gurdato ще файли x зрозуміти, де торкніться карти....

я jho зробив інший і, безумовно, це sar? краще, принаймні, я сподіваюся ,[ATTACH]765[/ATTACH

ця карта змушує багато, і курить (але це нормально) і до 3000 оборотів, потім d? s? ? померла, і я не можу зрозуміти проблему...ЦЮ КАРТУ ? КРАЩЕ, НІЖ ПОПЕРЕДНІЙ??

я повинен відзначити, що я намагаюся максимально від цього авто, навіть, чому? механічно я зробив зміни І 75CV я хотів би взяти її приблизно 105/110 з красива пара....

якщо ви можете мені допомогти мені ви дуже великий ласка....
    File Allegati Файл Вкладення

garret
    Guest

привіт iaio я дав швидкий погляд на свої карти, що програма у вас змінені?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •