привіт всім вам,
у мене невеличка проблема на моїй машині; я порівняна тільки з допомогою якої-небудь фахівець тільки в пошуку різних карт, після того, як всі я завантажив файл, і авто я повинен сказати, що v? дуже добре, навіть якщо я не можу збільшити стрілянина на високих обертах...
однак, коли навколо 3 або 4 передачу, низькі обороти( circa1700/2000) і accellero ходу, не? привести педалі в нижній частині, але вони по-met? щоб перевершити когось або інші факти, мене загоряється індикатор несправності двигуна........ відчуваю, від діагностики і дивитися, і кожен раз мені виходить напис: p0234 $10-ENGINE TURBO/SUPER CHARGER OVERBOOST CONDITION...... я намагався підняти всі фільтри, але я не можу зрозуміти, що це таке, чому? якби була турбо, автомобіль після того, як загориться індикатор померла б, чому? не працює більше? turbo, invecie тут мені горить, але машина їде як і раніше, єдина проблема ? що змінилося в іншу, залишає мені досить порожнім на кілька секунд, ніби турбо не проштовхувати, а то я d? у botta....
що таке'? як ви думаєте???
спасибі...
код блоку:
marelli fiat punto evo 1.3 mjet 75cv євро 4
hw: mjd6f3hw04p
sw: 3645g191