привіт місці цей файл бачив тепер, що я зробив велосипед, якщо можна, подивіться і дайте думка
привіт місці цей файл бачив тепер, що я зробив велосипед, якщо можна, подивіться і дайте думка
без оригіналу ? важко робити порівняння!!![]()
Що конфігурація двигуна? Вихлопних газів (модель/діаметру/довжини/глушники)? Кулачки? Фази розподільного валу? Клапани? Airbox?
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
на жаль, оригінал не у мене велосипед мене круглий рік витрата з цим файлом всередині, і власник скаржився, що зовсім погано, звичайно, я випробував його, я теж сьогодні я завантажив файл, dp в коли велосипед тільки конфігурація стоків повні і фільтр і тоді все решта ? спочатку для цього мені сказали, що якщо у пу? дати в око при грі у мене? я намагаюся допомагати його знайти я розмовляю з клієнтом
Картку і відкладено на відміну від? заздалегідь.
Бензин ? було дано з самого мінімуму
Очевидно, що йде жахливо!!
![]()
насправді strattonava до мінімуму, коли вам встановлював і все також stor ducati говорили, що ми хотіли, щоб тіла farfalati дійсно, в діагностиці давав завжди помилка ignettore задня, а потім давав, також як і помилка датчик повітря в кінці бачив configurazzione і файл не був dp, але перепризначений, і для мене був файл, чому? давав їй значення, я завантажений на dp і мотоцикл v? як годинник звичайно, перепризначити файл ori б краще, але я все одно сьогодні я не можу зробити це завдяки комі
Крім того, що говорив store Ducati... крім деяких окремих випадках, їх "змінюються незалежно", не знаючи, чому в будь-якому випадку, було цікаво, налаштування мотоцикла, чому? з картою палива, як, що і авансових мессі l? р? "почуття" (принаймні на мій погляд) не витягне нічого, якщо мова не йде про конкретної конфігурації мотора - і тут би все бачити.
Вгору я не можу прийти в себе, як би розтягнути з тих авансів, дійсно, як справедливо говорить, кома, ці затримки!!
Що карту DP у вас завантажується (просто код SW).
M999
ви насправді велосипед не сприяло збільшенню я дав провину в файл, коли власник сказав мені, що він мотоцикл він взяв його так, маючи хороші ціни, але це гарне розташування, в трьох, а хто і продав, було все це зробити, то я трохи не продуманим, а файл, який я завантажив і 96518507B те, як двигун, на мій погляд, мені здається, все орі, а потім cos? буде добре, ти сказав, що цей файл є неправильним для цієї configurazzione
Карту, яку ви завантажили ? для повного 70 мм. Termignoni з глушники racing, повітряний фільтр racing, видалення лямбда і немає ex-up. Якщо ви знаходитесь на цій конфігурації і мотор не ? торкнувся інших частин, ви вже поставили? добре. Те, що ви можете? покращити ? доставки до середньої довжини, але затишний, принаймні, журнал з рапортами, air fuel зареєстровані в широкосмуговий.
Для підтвердження і перевірки, ви можете також опублікувати файл, який ви завантажили, але я впевнений на 99%, що я тобі сказав.
M999
ви m999 мені файл, мені його дали і правильністю, я запитав в снд?, то тоді його місце в seezione, присвячений файлів, мотоцикл