-
-
привіт, ми побічно, але ми знаємо через мауро (кома) на мою думку, автомобіль може піти набагато далі за допомогою логіки краще.... починає міркувати, залежно від мг дизельного палива, які ви хочете надати.... машина ? оригінальне?? повністю сток??
-
машина не має кет і, очевидно, не egr видалений просто фізично......для інших і в наявності!! спасибі!!
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
по-моєму, ви можете поліпшити переглядаємо всю логіку збільшується, але якщо тобі подобається, як йде okkio температури вихлопних газів
-
ну чесно кажучи на дорозі не псується взагалі!!!!!! і, звичайно, на відмінно!! дякую, а!
-
Вважається, що Street ? готель в світі електроніки дорожнього руху дуже мало.
Я можу гарантувати? що механічно ? художник і електронні-й? напрями ( EFI Mectronik etc)
Працює дуже добре.
Досить заглянути на YouTube і подивитися на своїх прототипів!!!
-
привіт кома!!! спасибі за комплімент!!! і, як каже кома!!!
-
по мені пп ? карту збалансованою . обмежувач крутного моменту обмежує інших, і потворні цій дірі, що ви сам , вам доведеться зробити це вручну, повинна бути "добре" .
передоплату 10%,дизельне паливо 10% overbost 10% і т.д., не має сенсу . lim диму ріже припустимо, - загалом , резюме ви їх від тиску турбо .
підвищення інше, я думаю, що ви самі cv cn 200 ,250 мб тиску.
а це і моя думка , машина може поліпшити , але якщо так добре ? рідка nn тому палити ітд, то він також працює, це ваш метод.
спасибі.
-
хлопці, будь "критика", або рада, і добре приймає ті розміщена спеціально для цього!!!! скажіть своє слово, - спокійно спасибі всім
-
всі машини йдуть не на повітря, але і дизельне паливо, знижує turbo, а також самі палива..
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму