Привіт люди, я новачок у цих частинах я слідую за сайт якийсь час, і я вирішив зареєструватися, щоб увійти у спосіб, pi? заглиблюватися в "світ карт"![]()
Привіт люди, я новачок у цих частинах я слідую за сайт якийсь час, і я вирішив зареєструватися, щоб увійти у спосіб, pi? заглиблюватися в "світ карт"![]()
здравствуйте,якщо ми будемо слідувати деякий час, ви повинні знати, що ми трохи розбірливі в розділі презентації, тому якщо ви напишіть ваше ім'я,вік,рід занять і де ви знаходитесь, ми будемо раді.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Cero-обов'язково!цікаво, виправдання бездіяльності.
Мене звуть Адам, мені 29 років і я з Портоканноне селі в провінції Кампобассо, в декількох кілометрах від узбережжя Молізе. Робота в компанії, проведення і складання електричних і електронних компонентів. Світ двигунів ? моя пристрасть, особливо такі два колеса. Я роблю "механік", щоб пристрасть, навмисно поставив в лапки, чому? я не визначаю цього, але, коли з'? бажання, і, перш за все, інтерес не перестає вчитися, і я сподіваюся, що довелося бути в потрібному місці, щоб зробити перші кроки на все це? що стосується електроніки, двигунів![]()
Ласкаво просимо також на моїй стороні, механік за фахом, вашого дилетантизму від механічних сподіваюся, що обмеження лише на ваші знання з цього питання,я вам скажу там? чому? ? корабель, різноманітний і не закінчується ніколи inparare, хто говорить, що ? приїхав ? втратив
Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)
ласкаво просимо....![]()
Ласкаво просимо....
ласкаво просимо між нами
Привіт і ласкаво просимо