Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 34

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90

Стоку, щоб сурмити дизельного двигуна

Привіт, хлопці, сьогодні я бачив, альфа gt, який мав 4 вихлопів rombavano від страху! я думав, що бензин 3.2 dc . але потім лють там, позаду машини, щоб побачити, якщо б це був бензин , я побачив, що на прискорення був чорний дим від страху! ВІН БУВ ПРОКЛЯТИЙ, ДИЗЕЛЬ . 1.9 jtdm , .

дизель роблять тільки шум підкуп і корпус очищений .. не насичений, як бензин! як ви можете? побудувати стоку, який робить шум, тип двигуна бензиновий? .

зливний gt був повністю ручний, з закінченнями хром Pilot..

Я теж хочу, я цей гуркіт!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    я бачив, як леон ke, здається, бензин дійсно....l artisan завжди видовище..!!!
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    щоб отримати хороший гул на дизель необхідний весь вихлопної труби прямий і тільки глушником ******...практично потрібно бачити світ з іншого боку...якщо гори глушники з перебирання всередині не відчуєте нічого...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав mikyrace82 Visualizza Messaggio
    щоб отримати хороший гул на дизель необхідний весь вихлопної труби прямий і тільки глушником ******...практично потрібно бачити світ з іншого боку...якщо гори глушники з перебирання всередині не відчуєте нічого...

мій друг, до 147 він зняв все і поклав трубку, прямо, поки позаду! результат, який тільки дме і трясучи мало!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Ок, але... навіть на турбований двигун не залишаючи абсолютно на другий план, довжини колекторів, діаметра, конусності? і ретельний розрахунок contropressioni, зокрема, в залежності від типу d і глушник, які ви, andr? використовувати. Рахунок ? зробити, тільки шум, і їх займає мало, рахунок ? їх менше, але дати в двигун те, що йому потрібно, щоб бути ефективним!!

M999

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    так, але тут тільки пошук рев...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав mikyrace82 Visualizza Messaggio
    так, але тут тільки пошук рев...
    Дозволь мені нічого не потрібно... що ти робиш, якщо потім в кінці робить менше вихлопних оригінал? Зробіть шум, і просто, і для виступів, і що толку? У цей момент краще оптимізувати систему випуску ог, навіть з групою схвалено, але що вас тягне-то кінь, можливо, не зливаючи подачі на середніх/низьких обертах. З відображенням там пу? поставити опудала, але до певної точки, і, чесно кажучи, я б вважав за краще оптимізувати всі, починаючи з дійсним, що мені щось пі? конкретне, в іншому випадку навіть не ми perdeei ресурсів і часу... я, принаймні, принаймні, я бачу, cos? ;-)

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    M999, я також думаю, як і ви,cio? все, що ви f? щоб зробити результат!але c'? також тих, хто шукає іншого,в цьому випадку гуркіт,і ? правильно, що ви "поважаючого себе"і навіть у волі? інших людей!

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Дозволь мені нічого не потрібно... що ти робиш, якщо потім в кінці робить менше вихлопних оригінал? Зробіть шум, і просто, і для виступів, і що толку? У цей момент краще оптимізувати систему випуску ог, навіть з групою схвалено, але що вас тягне-то кінь, можливо, не зливаючи подачі на середніх/низьких обертах. З відображенням там пу? поставити опудала, але до певної точки, і, чесно кажучи, я б вважав за краще оптимізувати всі, починаючи з дійсним, що мені щось пі? конкретне, в іншому випадку навіть не ми perdeei ресурсів і часу... я, принаймні, принаймні, я бачу, cos? ;-)

M999
    ну так, частково я поділяю..., щоб залишатися в темі, я відповів тим, хто запитує, хороший sound і їх не хвилює, зміни продуктивності...навіть якщо на дизель, турбо, вихлоп ? мало впливовим...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Не дай бог, ще... в моїй області "гра" (мотоцикл) навіть великий, тільки міняти глушник, якщо не буде зроблено, підвіски, щоб оптимізувати велосипед, щоб їздити на велосипеді, щоб як слід..., і це говорить про моєї особистої думки tuning: або ви маєте перевагу глобальний і конкретний, або залишити все, cos? як ?.

Потім - так, щоб повернутися в повний topic - передач система випуску ог? І все інше контуру не оптимізує?

Я підкреслюю "особисте мислення".

M999

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •