Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 42

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113

погляд карту альфа 159 1.9 q-tronic

привіт..
    цікаво, погляд на карту, яку я зробив для мого 159... і досить легкий... і авансові платежі не були змінені моєї волі..
    приймаю будь-яку критику.. файл орі і' в базі даних форуму.., і точність у edc16c39 576_754
    автомобіль монтує акп...
    ло доведено... і котить дуже добре... єдиний недолік.. ввечері з авто ззаду і фарами.. я бачу, трохи диму..

додаю карту...

я забув... автомобіль має egr фланцевий закриті .. немає dpf... і swirl зрізати...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-08-2013 до 21:12

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di davidehfnos
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    Привіт карту і легкий, але може бути добре,дим,і нормально, тому що тепер ви без fap

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    спасибі, давид.. (хахаха омоніми...)
    тому я можу тримати її.. ви не ризикуєте пошкодити... дякую..!!

я побачив, що це була завантажена більше осіб...
    ми приймаємо також і інші думки...!! і, можливо, деякі поради, щоб вичавити ще якісь коні... без перебільшення... з-за автоматичною коробкою передач..
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-08-2013 до 21:13

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    вас в курсі, тільки мод?? очищає, в орі. у вас є більш posibilita, що ви дати руку.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    мені здається, що від правил.. орі йде розміщена в базі даних... і є..
    для полегшення річ.. я поставлю посилання...

повинно бути, це... http://www.professionalchiptuning.ne...9&d=1339922984

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ми говоримо, що rail можете йти,обмежувач, але могли б зробити це, навіть трохи нижче,тиск турбо ок і обмежувач, але навіть цього останнього, високого, без причини,карту педалі, і час може йти, але лобове політику не йде,так не будеш стріляти прогресивний,але просто надлишок потужності,для інших abasserei обмежувач крутного моменту і зроблю це, починаючи трохи після.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    так.. припустимо, що я перебільшив з обмежувачами... для інших і ок... (спасибі)
    для обмеження крутного моменту.. ми говоримо, що це була перевірка.. зазвичай встаю близько 2000 оборотів.. або трохи менше..
    скажімо, для того, щоб скорегувати карту педаль в обмежувач крутного моменту.. я хотів зробити цей тест.. що вже оригіналі набагато більше, педаль значення обмежувача (до 2000 оборотів) різниця, що я помітив.. це що, доторкнувшись до проведення акселератора на мінімум обертів.. найбільш розвели.. тобто.. сіль краще..
    тепер я хотів би мати трохи більше brio.. навколо 2250/2500 про... маючи зняв swirl фізично.. відчуваю невелике зниження (стрільби)... як я можу вирішити цю проблему??

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    привіт..
    я problemone... як карта раніше завантаженого на авто (не на форумі), а це викликає у мене recovery без індикаторів.. (успіх 10 хв тому)
    те, що може бути...?? оригінал не проблема.. в той час як цей і попередній... мені створюють recovery...
    датчик prex диференціальної.. і відключений від dpf.. і так само вилучив картку, отже, виключають...
    що може бути??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав девід Visualizza Messaggio
    привіт..
    я problemone... як карта раніше завантаженого на авто (не на форумі), а це викликає у мене recovery без індикаторів.. (успіх 10 хв тому)
    те, що може бути...?? оригінал не проблема.. в той час як цей і попередній... мені створюють recovery...
    датчик prex диференціальної.. і відключений від dpf.. і так само вилучив картку, отже, виключають...
    що може бути??
    вибачте, тому що датчик і' вимкнено?
    і чому його виключити як проблему?
    по мені, проблема може бути саме він, що і розетки,крім того, що ти зробив defap?
    тому що ви йдете в recoveri без звітності в діагностиці саме тому що defap це робиться з звичайними sw, які усувають всієї таблиці dtc тому будь-проблеми у вас, не дає вам ніяких вказівок.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    я маю на увазі тюбик тиск, яке приходить від dpf.. і відключений... датчик має ще роз'єм додається.. (в будь-якому випадку, тому в recovery і без і з... перший я був підключений) і тиск буде-1mbar (наприклад, коли я гніздо)
    у defap.. і було зроблено з ecusafe 2... я спробував один swich, але мене не влаштовує в діагнозі... (я не знаю, якщо ви пам'ятаєте).. я defap разів (але recovery однаково)
    pultroppo... recovery робить це тільки з цими... або інший мод.... а якщо я ставлю оригінал.. і тільки без fap і egr.. цього не відбувається.. і це добре..

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •