-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Fiat sedici 1.6 16v мінімум нерівномірно
Всім привіт
сьогодні мене попросили вирішити цю проблему на fiat sedici ori 2008 1.6 16v з заводу gpl, так як в машині, так і в benza, що в gpl смикає і не витримує, як мінімум. Те, що робить це також benza не змушує мене думати, проблема в установки скрапленого газу....діагностика ніяких помилок. Вже? змінювалися свічки, дроти і котушки.
C'? спосіб, щоб виправити карту?
-
Я б шукав проблему ****llo їзди, я не думаю, що щось його карту на ваше питання. Нічого дивного, що це якийсь всмоктування на повітропровід до дросельної заслінки, може бути створена під час установки газової установки.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
також я кажу, що карту я думаю, що проблему вирішити не вдалося, але momta двигуна fiat або suzuki, можливо, якщо трохи info ви possaimo допомогти.....
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Вибачте, машину не смикає, йде дуже добре...проблема ? тільки мінімум. Монтує двигун fiat, установки, установки каже що установка гбо ? ок, може бути проблема з клапанами... може бути, навіть у електродвигун, крок за кроком...
Важко поставити себе таким чином, ми повинні трохи прискорити, щоб зробити її першою.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
якщо важко увійти в рух, я зробив багато були свічки через кожні 25000 слід замінювати, тоді перевірте датчик температури двигуна, що знаки правильно
-
на деяких авто я вирішив знищити або замінити електродвигун крок за кроком..але на цій машині не знаю..
-
У деяких випадках цей дефект ? доведено також прокладкою головки блоку циліндрів, яка горить між поршнем і інший, або, може бути ? якийсь клапан, який не закривається в борг... хоча, як вам вже? сказав перше, що потрібно зробити ? перевірте електродвигун, крок за кроком.
-
скільки км ви зробили з тими, свічки? налаштування...
-
ce деякі проблеми всмоктування, залежно від мене.
-
скинути параметри autoadattativi, мені довелось схожою проблемою і я вирішив так'
Востаннє редагувалось sa80libero; 18-08-2012 в 12:30
Причина: помилка орфографії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму