Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906

Fiat sedici 1.6 16v мінімум нерівномірно

Всім привіт
    сьогодні мене попросили вирішити цю проблему на fiat sedici ori 2008 1.6 16v з заводу gpl, так як в машині, так і в benza, що в gpl смикає і не витримує, як мінімум. Те, що робить це також benza не змушує мене думати, проблема в установки скрапленого газу....діагностика ніяких помилок. Вже? змінювалися свічки, дроти і котушки.
    C'? спосіб, щоб виправити карту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я б шукав проблему ****llo їзди, я не думаю, що щось його карту на ваше питання. Нічого дивного, що це якийсь всмоктування на повітропровід до дросельної заслінки, може бути створена під час установки газової установки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    також я кажу, що карту я думаю, що проблему вирішити не вдалося, але momta двигуна fiat або suzuki, можливо, якщо трохи info ви possaimo допомогти.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Вибачте, машину не смикає, йде дуже добре...проблема ? тільки мінімум. Монтує двигун fiat, установки, установки каже що установка гбо ? ок, може бути проблема з клапанами... може бути, навіть у електродвигун, крок за кроком...
    Важко поставити себе таким чином, ми повинні трохи прискорити, щоб зробити її першою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    якщо важко увійти в рух, я зробив багато були свічки через кожні 25000 слід замінювати, тоді перевірте датчик температури двигуна, що знаки правильно

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    на деяких авто я вирішив знищити або замінити електродвигун крок за кроком..але на цій машині не знаю..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    У деяких випадках цей дефект ? доведено також прокладкою головки блоку циліндрів, яка горить між поршнем і інший, або, може бути ? якийсь клапан, який не закривається в борг... хоча, як вам вже? сказав перше, що потрібно зробити ? перевірте електродвигун, крок за кроком.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    скільки км ви зробили з тими, свічки? налаштування...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    9
    ce деякі проблеми всмоктування, залежно від мене.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    скинути параметри autoadattativi, мені довелось схожою проблемою і я вирішив так'
    Востаннє редагувалось sa80libero; 18-08-2012 в 12:30 Причина: помилка орфографії

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •