Привіт всім, є Демо, стра-новачок..давайте подивимося, якщо краще з часом!
Привіт всім, є Демо, стра-новачок..давайте подивимося, якщо краще з часом!
Привіт і ласкаво просимо
Привіт, ласкаво просимо dicci.di.piu про вас, де написати, як тебе звуть eta професії...
привіт і ласкаво просимо,як написав angelosp зробити презентацію більш повним,щоб у вашій компетенції все залежить від вас,тим більше будете і вкладайте ще добре стане.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ах, але, що цікаво!
У будь-якому випадку я пишу від Лекко, мені 38 років. Робота в полі, трохи дивно, я геолог, але я працюю геофізики, тобто передачі сигналів в землю або в будь засобом, що їх пошліть.
Незважаючи на мою підготовку, так і науково-природи, в роботі я зосереджена-й? на галузях, пов'язаних з фізичної, багато комп'ютерних, телекомунікаційних...не у випадку роботи у фірмі, яка в основному займається електроніка...стосовно до засобів цифрового захоплення", а не до машини, але affinit? багато...ми додати трохи пристрасті...там додати, що мій батько ? завжди був механічний, а потім у мене гараж ? майстерня з такою лунки, і всі додаткові споруди та пов'язаних..., і тоді ви зможете зрозуміти, як ніколи не тут.
ласкаво просимо...
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Ласкаво просимо...
Ласкаво просимо...
привіт і гарного перебування