Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193

GuzziDiag - Writer і Reader ебу Marelli

Після закриття Ducatidiag я почав шукати який-небудь інший безкоштовний інструмент, з яким я люблю підсмажити і навіть блоки управління... з'являється cos? GuzziDiag, очевидно, народився з ребра Ducatidiag, де на сторінці завантаження я помітив також, що там були невеликі виконувані файли, які дозволяють читати і записувати блоки управління групи Marelli 1.5 M - 5 РАНКУ і 5.9 М.

Все, я пробував виконувані файли для блоків управління 5.9 і 5 ранку на 5 РАНКУ, що використання в якості морської свинки. : Обидва інструменту дуже прості і не дозволяють варіації деталей в запису. Як reader writer працюють з файлами формату .бен, 320 kb, в цьому випадку в 5 РАНКУ. У записі ви не можете змінювати код даних тестерів, запис, etc.. Читаючи файл записаний інший інструмент, я побачив, що ці параметри змінюються автоматично, але, щоб ентузіаст, який захоче весело провести, чи що ? мало актуальною.

Ясно, що файли, які ви v? писати повинен мати gi? реєстрація sum правильний і різні елементи управління, іммобілайзера, приладової панелі і належним чином виправлені, для того, щоб змусити працювати ебу в залежності від ваших потреб. Блок управління не повинен бути заблокований, в іншому випадку ви не f? нічого. Єдиний контроль, що f? інструмент ? перевірка на розмір файлу і тип файлу, який, повторюю, повинен бути у форматі .бен.

Я намагався інструмент з файлу на Streetfighter, побачив, що друг, який прийшов до мене: працює !! Завантажив карту DP, перевірена мотоцикл: все ОК.

Ебу ? була прочитана і записана в послідовний порт, за допомогою кабелю KKL адаптер EOBD=>3 PIN FIAT з кабелями живлення для CCL, прямо на мотоцикл.

Безумовно, інструмент ? дуже їдким і, перш ніж спробувати його, ви повинні зробити деякі перевірки, відповідно, зокрема, на SW, що ви збираєтесь писати в блок управління, але, враховуючи, що ? безкоштовно і після кількох тестів дав позитивний результат, я б сказав, що вони на вірному шляху. Сказати, щоб піти я впевнений, клонували ебу оригінальний Стрітфайтер, з тим, що погано, що ходив і повертався назад, в одну мить.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Я, нарешті, отримав р? часу ****** щоб спробувати цих коштів також блоки управління 1.5 M: перевірені на SS900ie. Працює добре, завжди зберігаючи кордону, які я виклав у повідомленні вище.
    Навіть у цьому випадку я працював в послідовний прямо на мотоцикл з класичної CCL.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Пескара Абруццо
    Повідомлення
    239
    Забув:
    французький ? повернувся на посаду програмного забезпечення
    Ducatidiag версії 27, який зараз також працює на FIAT!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав кома Visualizza Messaggio
    Забув:
    французький ? повернувся на посаду програмного забезпечення
    Ducatidiag версії 27, який зараз також працює на FIAT!!!!!!
    Це точно!!

Повертаючись до теми, кома, 1.5 P, не просто так само, як і 1.5 M Gi? управління лямбда-зонда робить по-різному, так що ? також вірно, що ви не можете завантажити SW 1.5 М на 1.5 Р коштує inchiodarsi... успіху, менше зла на ECU studio, а потім відновлений з роботи, демонтажні/зварювання 29f010.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11
    Привіт

Я Griso і поки показань tps я його ScanST в Giupponi (купив, перш ніж вийдуть ці милі програмне забезпечення...).

Моє питання ?, щоб зрозуміти щось ще бачив, що я супер новачок...
    файл, який я отримую з читання Guzzidiag не ? сумісні з титаном, правда?

в очікуванні знайти необхідне обладнання, я хотів би почати робити якісь випробування на моєму велосипеді...

Дякуємо :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Пескара Абруццо
    Повідомлення
    239
    я намагався "reader/writer" guzzi на 15p (типу це на 90 ss, так сказати), встановлена на Nexus 500
    але нічого!!! мене вона не працює, і, як зазвичай, мені довелося отпаять всі 29f010 і встановити гніздо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Файл читав ? від 320кб, а потім необхідно нарізати його на 304kb, як описано в форумі, а потім sar? сумісний з Титаном. Очі, як штрихи, аванси на guzzone!!

M999

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Очі, як штрихи, аванси на guzzone!!

M999
    Якість послуг і професіоналізм, я дуже на мій Grisone... :-)

я мав на увазі тести "читання", через пару днів повинні отримую кабель для Guzzidiag і тепер я роблю!!

Перш, ніж торкнутися alcunch? я хочу\мені треба зрозуміти ще,

спасибі M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Дивіться у мене зроблені деякі, кілька, навіть, швидше, "погані" і gi? тільки встановивши карту палива з кілька налаштувань і обкладинок, заздалегідь (ti dir?, без видалення лямбда!!) ви отримаєте задовільні результати. Повторюю, для? заздалегідь, на Guzzi ви повинні йти дуже обережними

Привіт

Марко

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11
    Привіт M999
    тоді мені ? прийшов на тб, я скачав guzzi diag (круто) і я використав reader для copiarmi файл.
    Як ти сказав, я знайшов розмір 320kb, що я зменшив зусилля і не знаю як... (я відкриваю для іншого обговорення) до 304kb і я відкрив титан!
    який каже мені, що там драйвер ще до теперішнього часу в базі даних, і питає мене, якщо я хочу завантажити його... та право... я ж сказав " ні " ... і я відкрив карту!

мені те, що цікавить зараз ? змастити трохи навуглерожування, чому? маючи sprintfilter і lavizzari відкриті, кожен раз курс свічок мені падає lacrimuccia як бліді...

Для авансів не приховую, що я ще раз подумав, викорінити все купе, електронний і поставити гарний розподільника,

мова лямбда, звичайно, навколо є n-1 елементів суперечливі... але ідея, що я зробив я ? що видалити лямбда має сенс тільки у разі встановлення блоків керування, додаткових і не стільки у штаб-квартирі перепризначення.

Я хотів би знати, що ви думаєте!

Привіт і Спасибі

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •