Всім привіт, будь ласка, я хотів би мати вашу думку про цю карту, я хотів би знати, крім того, якщо я закрив добре EGR якщо гарячий старт ? зробили в борг.
Заздалегідь спасибі тим, хто выст? мені допомогти.
EGR відкритий, гарячий старт вирішена, але в перебільшеною формі (ви зробили це з carsoft чи після?). Таким чином, автомобіль, багато курить, стартера.
Для карту, мало що розумію я, тиск і безлімітний турбо-занадто високі, то ж саме для обмежувачі крутного моменту.
Спасибі за вашу думку cawadany, гарячий старт я зробив це з carsoft, коли він вирішує адекватно? Я намагаюся використовувати тільки для EGR, якщо твоя відповідь ? позитивний.
Вітання
Я зробив додаткові зміни, з цим я вже повинна була виправлена помилка, гарячий старт і EGR. Ви скажіть мені, якщо обмежувачі та турбо-ок?
Спасибі, привіт!
egr закритий , гарячий старт, зробили добре, але знаю, що вам потрібно , у вас проблеми з гарячий старт??? 0DFDC6 x 3 поклади орі. карту після і важливо, lim turbo nn торкнувся і тиску turbo 90мб і мало а ви можете спробувати, навіть так , ви говорите, як назад.
Ок, спасибі jolidj! У мене проблеми (як і багато інших) з стартером, щоб цей гарячий старт я відновив у карту. Тоді будь-ori-адресу, яку дав ти мені, але, що відноситься мапу після? І поза drivers і ecm мене не визнає.. З обмежувачі крутного моменту, що ви скажіть мені, можуть йти?
Jolidj ви там? Я дав 90мб, чому? ці машини мають турбіну, досить ніжний.. Як обмежувач turbo я б сказав, дати на 110, що скажеш? Дайте мені/дайте мені знати, cos? навантаження, і кажу, як вона йде.
Привіт!
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 29-08-2013 11:22
і ви . 110 на lim t йдуть добре. пп ви можете слідкувати за драйвер . карту після їх від 10 % в зоні пара, і ви на місці. покладіть золоті карти, які я тобі сказав і слухати . дайте нам знати.