Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3

bmw 635d 286hp dpf/cat видалені х експертів

привіт всім, вважаючи за краще зіставити, як правильно я спробував зіставити цей автомобіль.
    раніше, з 20% на час вприскування не курив, йшов сильний (337cv) і з boost в діагностиці близько 2,1-2,2бар , хоча і трохи танцюрист йшов достатньо.
    враховуючи, що я б із задоволенням його зіставлення з, як правильно я зробив я файл..я не думаю, що він забув щось, все одно виходить менше, я не знаю, якщо впорскує насправді...я боюся, що там щось інше в limitare. х, хто піклується про вас мені може допомогти?

51 відвідувань немає відповіді? я знаю, що тут люди завантажити і якщо ви, так само, мовчи...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2013 до 10:11

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    вони завантажили 5 раз,може бути, хто скачати не знає, що сказати, або не поради або, може бути, завантажити тільки для вивчення з мого боку, я вам скажу, що це не метод мене дуже часто використовується, тому що в класичному стилі, якщо ви знаєте, що робити, йде набагато краще і сильніше,у мене є 330d e90 231cv, і я зробив кілька тестів.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    спасибі msport, я радий, що є хтось в моїй ситуації...у вашому, ви навіть видалений FAP, пов'язані з dtc error?

riaggiorno на вісь, сон повернувся, відповідно з виконанням раніше, навіть якщо з dis я не зрозумів, де ви можете знайти мг для IQ, коли я тільки температура води,вихлопних газів, тиску в магістралі rail та турбонаддув і датчик витрати повітря.
    для тесту я підняв обмежувачі IQ, які повинні бути саме gi? в мг, а не мм3. на ваш погляд я, вклавши дійсно те, що я написав в карту nm to iq? чому? я, здається, зовсім небагато 88mg і більше, і я очікував, або + cv або + дим...якщо мої міркування ? допустимий + 82mg (100mm3) не впорскує, чому? ? саме останнє значення bp на карті час вприскування (тривалість)

всі ці лім, який я поставив 8500 9000 і хан сенсі їх cos? або semplicemnete досить settarli в 8200?

ніхто не може мені допомогти?

я знайшов ще лім, я думаю, iq місці карту, сподіваючись, що якась добра душа особа viva
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2013 до 10:11

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я вже завантажені, завтра, коли повернуся з роботи, контролю, і я бачу тобі руку за те, що я можу

від очей я знайшов кілька фільтрів, але я ще не торкнулася

відповідно, ви не можете завантажувати файли, завтра замість адреси обмежувачі, які я знайшов
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2013 до 10:12

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    ок, я хотіла б побачити, що обмежувачі ви знайшли...

я пишу про inidirizzi, що я знайшов для iq limiter ..може бути, сон-ті ж, що у вас trovatu ти tidus! 2 iq limiter (0C7D0A and 0ED03A) + 1 torque limiter 0CF15C (повинна залежати від EGT ), cos? говорять на різних форумах.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2013 до 10:13

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    OC7CFC Повинно бути torque limiter, OCEEDC і наступні, OCF028 здавалося б обмежувач на дизельне паливо, і також наступне, OD9FF8 інший обмежувач, 0DE5F= і наступного персонажа і обмежувачі дизель, 0ED01C ? безсумнівно, обмежувач дизель, 0EDCA6 одно, зараз я знайшов ці

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    спасибі tidus, щоб ваш внесок. мені цікаво, чому? з 80-х повідомлень я не можу завантажити, зрозуміло, вкладення ще..bho

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    наберіться терпіння, ви побачите, що вам буде включений, я прибув на 100 повідомлень, навіть не помічаючи,

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    адресу ви хотіли сказати в попередніх іграх серії з 0DE5F= ...потім 0edca6 має значення 8192 cio? 100% прискорювач, ви знаєте, що ? в iq limiter?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    9
    Я не можу завантажити карти, розміщені у цієї машини є 4 обмежувачі крутного моменту від moddare важливих інше ...... з кілька речей, без dpf надходження комфортно в 350 кінських сил. Turbo 2,2, не ? можете діагноз дає значення не вірно. Постав манометр Правда, що ? краще.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •