Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 71

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817

постановою (нове оновлення)

я хотів би повідомити всім користувачам, що я, ввівши нове правило в regolamente, тому що ми помітили, що деякі користувачі зробили все, щоб потрапити на поріг 50 повідомлень і перейти в категорію середнього користувача, так, щоб бачити вкладення,screen і т. д., які дуже апетитні бачив, бази даних, файли, золото і все інше, і тоді більше не мають участь у діяльності форуму.тоді наші користувачі, які будуть виявлені співробітниками, щоб зробити частину цих furbacchiotti будуть негайно deglassati шляхом перемикання в категорії користувача smplice 0/50 корисні повідомлення,то це тільки тому, що, як ми завжди говорили, що ми хочемо, щоб форум реальний і активний, а не підроблені написані, але люди, що знаходяться поруч, коли вони можуть поліпшити і розвивати це спільнота,дякую за увагу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    абсолютно вірно.. якщо б я тебе , публікації в області побажаннями їх не розраховувати, як повідомлення
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав pinotec Visualizza Messaggio
    абсолютно вірно.. якщо б я тебе , публікації в області побажаннями їх не розраховувати, як повідомлення

насправді багато хто був спочатку заліз на лічильник повідомлень.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    насправді багато хто був спочатку заліз на лічильник повідомлень.
    дуже добре, в іншому випадку стає, як і багато інші форуми, де люди не бере участь
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    9
    мені подобається, я форум, але багато
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    правильно, навіть якщо 50 повідомлень, я, здається, трохи занадто багато, ce, хто працює і не завжди присутній перед пк
    IP

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    правильно, навіть якщо 50 повідомлень, я, здається, трохи занадто багато, ce, хто працює і не завжди присутній перед пк
    просто, що програми, купіть і немає проблем
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio

50 повідомлень, корисних для тих, хто відвідує форум, не дуже багато,є навіть ті, хто намагається їх досягти, відповідаючи даремно у багатьох дискусіях, але в цьому і є ліки, тому що воно знизиться лічильник повідомлень,це правило було просто наших клієнтів, тому що на цьому форумі на відміну від інших у нас опубліковано багато програмного забезпечення,крім того, я не знаю форумів, де перебуває банк даних файлів ori наказав марка модель так так приміщенням і багато може зробити в горлі, і якщо б не було обмеження повідомлень можуть увійти,завантажити тим і зникнути.
    по-твоєму, для тих, хто там працює на цьому форумі, було б, що завгодно?
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    9
    Насправді для тих, хто їх купує проблем немає
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    я хотів би повідомити всім користувачам, що я, ввівши нове правило в regolamente, тому що ми помітили, що деякі користувачі зробили все, щоб потрапити на поріг 50 повідомлень і перейти в категорію середнього користувача, так, щоб бачити вкладення,screen і т. д., які дуже апетитні бачив, бази даних, файли, золото і все інше, і тоді більше не мають участь у діяльності форуму.тоді наші користувачі, які будуть виявлені співробітниками, щоб зробити частину цих furbacchiotti будуть негайно deglassati шляхом перемикання в категорії користувача smplice 0/50 корисні повідомлення,то це тільки тому, що, як ми завжди говорили, що ми хочемо, щоб форум реальний і активний, а не підроблені написані, але люди, що знаходяться поруч, коли вони можуть поліпшити і розвивати це спільнота,дякую за увагу.
    Я згоден, бачив, що на інших форумах відбувається саме це
    IP

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •