хлопці, вчора я прийшов клієнт, ми говоримо один з ситуацією, що машина і період, який курить багато і шумить на низьких reggimi!!!!! збираюся спробувати автомобіль і здивування на обличчі карту від 100 євро .![]()
хлопці, вчора я прийшов клієнт, ми говоримо один з ситуацією, що машина і період, який курить багато і шумить на низьких reggimi!!!!! збираюся спробувати автомобіль і здивування на обличчі карту від 100 євро .![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-07-2013 до 19:28
на обличчі анекдот
у самому справі, не ? зроблено погано...
Але тааак гірше...
мені подобається egr обмежувач крутного моменту![]()
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Я щиро погоджуся ляпасів мій conpaesano класична справедливо новачок, який smanetta і любить просто те небагато, посилення і, можливо, зробити це сходити з розуму від декількох євро і не думати пошкодження motore.qui у форумі я також помітив, що багато людей, які видають себе за професіоналів або venditori.ma їх рот, і тільки один духовий інструмент.
Азавесу бачили карту дуже швидко in2d і я помітив цей недолік. Красиво, а збільшення turbo 0,4 бар... але не ходив у recovery?
Ніхто і нато дізнався, ви, каже, з мого боку перо, і мати волю? дізнатися і зрозуміти свої помилки і gi? великий знак umilt?, мені не подобаються ті люди, які кажуть, я тут я, я кажу, але vafff...,це ? сектор дуже великий, і ви ніколи не припиняйте вчитися
Ну ви ? вчитися і мати поверхневе знання cmq і логіки робити речі, розуміючи, що він робить рахунок і робити речі, як в цьому файлі, даючи кроком тут і без логіки, і не знаючи, що і як ви збираєтеся, збільшивши, подивитися turbo....