Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305

Видалення Dpf на mercedes Delphi CRD

Привіт, я хотів би знати, якщо хто-то ? gi? вдалося ліквідації управління dpf на mercedes vito 2.2 100kw рік 2012
    Монтує ecu delphi 2.2 CRD
    У kess читає файл 3Mb
    ******* не тому

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я зробив один sprinter близько місяця тому, з об'ємом двигуна була 3000, але збирає ж ecu
    всі датчики повинні бути підключені і працездатні, і вам потрібно resettale в ****llo засмічення fap, перш ніж передбачити вихідний файл
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Ви можете побачити, якщо файли схожі, ну і що ? можливо на цьому?
    Дякую

Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    я зробив один sprinter близько місяця тому, з об'ємом двигуна була 3000, але збирає ж ecu
    всі датчики повинні бути підключені і працездатні, і вам потрібно resettale в ****llo засмічення fap, перш ніж передбачити вихідний файл
    Ви мали на увазі скинути ****llo засмічення, перш ніж писати змінений файл?
    Чому? я не думаю, зміняться криві на карту, якщо я читаю файл до і після скидання...я помиляюся?

Вибачте, я тільки що бачив, що ******* після останнього оновлення обробляє файл.
    Ви можете підтвердити, чи працює він чи ні?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось magi1984; 24-07-2013 до 08:16

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    не знаю, чи працює він чи ні, я все роблю вручну
    зазвичай я resetto, перш ніж читати оригінал, я видаляю всі dtc, якщо вони є і resetto, потім читаю.
    я cos? на всі автомобілі
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт Альфа, processalo з sw, який ви вказали, після порівнює файли і спробуйте лише так ви отримаєте гарантію роботи....

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •