Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38

шукаю piout edc16c39 група альфа 159 giulietta і mito

привіт, хлопці, шукаю схему терморегулятори в edc16c39 чому? я хотів би спробувати зрозуміти, xk? у giulietta і mito є селектора d.n.. і 159 немає, маючи ті ж електроніка, а також 147 ducati все ж електроніка є кнопка sport на тунель.

навколо я побачив, що цей ecu і з подвійною пам'яттю, cos? ви можете ввести як мінімум 2 карти різних cos? від вибрати їх у відповідності з умовами, а потім я шукаю інформацію про це, щоб ввести навіть у моїй 159 селектор x міняти карту

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Не існує яких-двомісний карта всередині...
    просто включити зон карти, які інакше не працюють.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ви повинні побачити, якщо кнопку спорт або днк діють за допомогою бортового комп'ютера і, отже, не можеш нічого,або йдуть відразу в блок...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    як йдеться у спорт не можеш нічого клавішу днк різних команд прибувають в боді і того ж тіла через can діалог з ccm

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    що я знаю, і не хочу сказати, corbelleria кнопка sport слід діяти на картах педаль corregetemi, якщо я помиляюся
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я не знаю точно, це те, як це працює? останнім часом на 147 120cv мені ? довелося знайти двомісний карту в блоці управління і спинета схильність до кнопки спорт в центральний тунель. Залишився з замовником, повинен забезпечити клавішу, а потім подивитися, якщо ви йдете чи ні...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    тоді хлопці після деяких ретельних досліджень днк працює через бортовий комп'ютер, але кнопка sport розміщений на 147 і підключений до ебу, справді, повернувши на різних сайтах, хто намагався прочитати ecu і виявив навпаки файлу-й? довго, як правило, не вдвічі, але практично це означає, що існує друга карта, через сайт bosch не можу знайти інфо на ебу,
    І то, якщо немає, то не було б сенсу будувати ебу з подвійною пам'яті, без його використання витрати, pi? для компанії

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я не знаю точно, це те, як це працює? останнім часом на 147 120cv мені ? довелося знайти двомісний карту в блоці управління і спинета схильність до кнопки спорт в центральний тунель. Залишився з замовником, повинен забезпечити клавішу, а потім подивитися, якщо ви йдете чи ні...
    blackwolf76 якщо я не прошу занадто багато я міг би надати копію цього файлу, cos? від її порівняти і почати бачити, побачити відмінності

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Citazione Спочатку Написав dart.1989 Visualizza Messaggio
    тоді хлопці після деяких ретельних досліджень днк працює через бортовий комп'ютер, але кнопка sport розміщений на 147 і підключений до ебу, справді, повернувши на різних сайтах, хто намагався прочитати ecu і виявив навпаки файлу-й? довго, як правило, не вдвічі, але практично це означає, що існує друга карта, через сайт bosch не можу знайти інфо на ебу,
    І то, якщо немає, то не було б сенсу будувати ебу з подвійною пам'яті, без його використання витрати, pi? для компанії
    немає подвійний пам'яті.. і тим більше другі карти...
    ? завжди 2 мега файл edc16c39
    те, що змінюється ? включення або менше, в моделях pi? передові логіку управління для euro5 та ін..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    файл edc15 як ? великий? файл edc16c8 як ? великий?

мені видається, що вони навколо мега

Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    немає подвійний пам'яті.. і тим більше другі карти...
    ? завжди 2 мега файл edc16c39
    те, що змінюється ? включення або менше, в моделях pi? передові логіку управління для euro5 та ін..

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •