Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 57

Обговорення: ідентифікація ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    трапані (сицилія)
    Повідомлення
    46

ідентифікація ебу

доброго ранку всім,я повинен принести ебу edc16 bmw 150cv, ніж оригінал і pi? поставити правильне значення витратоміра повітря.
    я хотіла зрозуміти, як я можу зрозуміти, що? карту ori правильно.я ебу людини num основі 7789572 n розкладом 7790796
    в розділі " ori bmw є багато карт, але і для 150cv є багато номерів, які я не знаю, що вони є.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Записи, читати з двох описів-це код програмного і апаратного забезпечення ecu (ебу потрібно читати останні три цифри, так і апаратного, програмного забезпечення і доходи у орі ебу, що вас цікавить-добрий день, дайте мені знати, як ? туди ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    трапані (сицилія)
    Повідомлення
    46
    роблю читання з допомогою galletto 2, я від даних центральних ecu 0281010565 1037351788 edc16c31

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав davide2000 Visualizza Messaggio
    роблю читання з допомогою galletto 2, я від даних центральних ecu 0281010565 1037351788 edc16c31
    І те, що ви шукаєте ви ? 565-788 це ? код або, навпаки, 788-565 дайте мені знати, якщо вам вдасться знайти його, я, якщо c'? я тобі mandavo з задоволенням, а ми сподіваємося, що ви знайдете

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    трапані (сицилія)
    Повідомлення
    46
    файл я знайшов, але мені видалення запису.на щастя, я залишив оригінальний файл у базі даних, і я, повернувши все як було.
    велике спасибі за співпрацю.один новачок, як я, і велика допомога.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    файл я знайшов, але мені видалення запису.на щастя, я залишив оригінальний файл у базі даних, і я, повернувши все як було.
    велике спасибі за співпрацю.один новачок, як я, і велика допомога.
    Вибачте, але якщо ви покладете файл ori повинен funzuonare силою, за винятком того, що файл, який ви завантажили ? пошкоджений або заднім числом, максимум вам доведеться повторити спробу, вибравши правильні драйвери і подивитися, що йде, а потім команду erase запис означає запис видалений а спробуйте і дайте мені знати, якщо ви хочете, повторю на форумі ми, щоб нам один з одним повторити сьогодні ви можете знадобитися мені, і завтра ки він знає, якщо я avr? вам потрібно а нічого ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    трапані (сицилія)
    Повідомлення
    46
    або повтору 2 разів і той же результат.на жаль, сайт досі не можу скачати мені не вистачає кількості повідомлень.
    як я можу зробити?

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    або повтору 2 разів і той же результат.на жаль, сайт досі не можу скачати мені не вистачає кількості повідомлень.
    як я можу зробити?
    Слухати робите що-зачекайте, ви можете завантажити повідомлення і після цього risxarica файл, мені здається неможливим, що не працює

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    увагу, що bmw не як й інші будинки, які отримати файл з того ж номера hw і sw, і написати я б сказав, що, перш ніж давати інформацію, ви повинні знати, що в іншому випадку краще не писати фігня для збільшення лічильника повідомлень, і зробити так, щоб будь-який збиток, хто читає і початківців,крім того, на підставі програміст використовував, може змінити розмір файлу або дані всередині файлу, хоча той же розмір,в будь-якому випадку, якщо, як я думаю, що я зрозумів, потрібно поставити відображення bmw в початковий стан, потрібно прочитати файл,procurarne один з одного і того ж вимоги ,щоб порівняти його з в районі карти і повернути його до первинних значень, отже, кілька слів, відновити ваш файл читати і переписувати те ж саме,я сподіваюся, що зрозуміло.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    увагу, що bmw не як й інші будинки, які отримати файл з того ж номера hw і sw, і написати я б сказав, що, перш ніж давати інформацію, ви повинні знати, що в іншому випадку краще не писати фігня для збільшення лічильника повідомлень, і зробити так, щоб будь-який збиток, хто читає і початківців,крім того, на підставі програміст використовував, може змінити розмір файлу або дані всередині файлу, хоча той же розмір,в будь-якому випадку, якщо, як я думаю, що я зрозумів, потрібно поставити відображення bmw в початковий стан, потрібно прочитати файл,procurarne один з одного і того ж вимоги ,щоб порівняти його з в районі карти і повернути його до первинних значень, отже, кілька слів, відновити ваш файл читати і переписувати те ж саме,я сподіваюся, що зрозуміло.
    Вибачте, msport, але досі те, що я рекомендував або взяти hw і sw, щоб дізнатися, файл ori потрібне мені ? завжди працював і тоді, повір мені, що не зробив для лічильника na бенс? за порадою, то подумайте, що ви хочете

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •