Всім привіт я хотів би знати, від який-небудь фахівець, що саме й означає scodificare ебу ? можна з півнику v2 я можу зробити цей вид lavorazione?........
Всім привіт я хотів би знати, від який-небудь фахівець, що саме й означає scodificare ебу ? можна з півнику v2 я можу зробити цей вид lavorazione?........
Scodificare, означає видалення від блоку управління розпізнавання, при запуску авто, що на черзі ? був запрограмований від виробника автомобіля. Ви, як правило, можуть виконувати два види scodifiche, Разом, щоб остаточно видалити код або частково і вирішити на блок управління, щоб відновити code автомобіля, на якому він встановлений. Не на всіх ecu ? можете це зробити. Ти який тип ебу у вас..? Тим не менш, з galloV2 ви можете прочитати тільки послідовного flash, тому, якщо ви не зробите sccodifica...
Ні, те, що я сказав ? що півень ? програміст, в тому сенсі, що читання і запис ecu, не змінює файл ебу. Для scodifica потрібно використовувати інші методи. Або за допомогою програми/програміст для scodifiche, або змінити файл ecu в руки.
Немає програмного забезпечення ? повністю робочий, всі вони мають деякі протоколи, які не йдуть...в Чому? те, що ти..? ви можете завантажити зображення в головному вікні програми..? Потім усе ще залежить від блоку управління, що цікавить вас..
між тим, ви повинні озброїти себе хороший програміст чіп паяльна станція та різні компоненти e2p, що знаходитеся в різних ecu x іммобілайзера, як говорив l один на попередній пост ecu, не всі ж такі як іммобілайзер, отже, sw стоїть інший і т. д. і т. д ..
Мені підключення до дискусії! паяльна станція? Якщо я читаю ecu co півень bdm100 або що-небудь змінити файл вручну за допомогою програми, або з тим, що я, зварювальник, що мені потрібно?