Привіт, хлопці...Я прочитав Suzuki Swift 1.3 75cv. Файл ліжко від півня ? 2mb, для? sfogliandolo, мені не вдалося знайти зону карти педаль. Чому? Файл ? правильно?
Прикріплений файл...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-07-2013 до 10:19
Привіт, ? сталося зі мною, в ці файли читав, послідовний повинен бути 2,5 а не 2, з-за цього відсутні деякі карти.
Недолік в bdm і ви побачите, що c'? все, я б не став довіряти писати те, що ви читали
Ммм, але я знайшов інший файл весь в мережі, від 2 мб, що за? показує карти педаль. Як ти сказав, я не довіряю я навіть писати...
Я намагаюся зробити ще одне читання з послідовного порту? Мені здається, що інтерфейс робив виберіть ВЕСЬ або ТАБЛИЦІ...
Привіт, Денні, obd цієї ecu при виборі таблиці або всієї завжди файл, 2,5 Мб, вам, я сумніваюся, що файли по 2 мега, як ви змогли прочитати її, бд, як правило, видно, що sw-й? часто, не розпізнає файл, розміром в 2 мега розпізнається, і ви можете робота в ньому, звичайно, ви повинні повторити дії зворотної сили переписати файл 2,5 Мб. у мене написано до десятків цих ecu з tool v2 ніколи не було проблем з блокуванням.
півень на це повинен читати файли по 2,5мб!
якщо ви знайшли файл в 2 мб ? читав в bdm або через послідовний порт інший інструмент.
прочитайте його до кінця з kess, або перейти в bdm з галло
Після я намагаюся зробити інший для читання з послідовного порту. Якщо не Йде, avr? мій перший esperienzain bdm таким чином, інший для читання, я думаю, було зроблено з kess, але не ? у моєму розпорядженні..
Точно, я, здається, 84 хв.... Але записи там буде так само? В іншому випадку, поки не закінчується, sar? у batticuor... AAltra що. Маючи файл, 2,5 мб,якщо збій у послідовний, він відновлює в bdm?