привіт всім!!!! я велику крапку і нещодавно довелося поміняти спідометр, зараз я вважаю, дисплей з км се блимають і відображаються також 7000km в pi? ті, які в реальності? я! .. як я можу вирішити ці дві проблеми??? дякую
привіт всім!!!! я велику крапку і нещодавно довелося поміняти спідометр, зараз я вважаю, дисплей з км се блимають і відображаються також 7000km в pi? ті, які в реальності? я! .. як я можу вирішити ці дві проблеми??? дякую
В реальності? сон два різних проблем, які потрібно вирішувати окремо.
Для зняття миготіння км необхідно вирівняти новий contakm до лінії can автомобіля, операції через прилади діагностики, у мене bosch kts і робить це без проблем.
Для корекції км ви можете використовувати програміст, розташований напроти, для fiat бігають за доступною ціною, які подорожують через гніздо obd, або подивитися, якщо хтось на форумі ? з ваших частин ? пу? дати вам руку.
привіт tuningdany вирішити цю проблему ? просто, якщо у вас є Examiner, входячи в Cqs (блок приладів) і робить процедуру заміни комбінації приладів, процедура ? можливо, так як картина не є частиною della'архітектури мережі, іт-директор? не розпізнається боді в мережі, і попереджає про аномалії з миготіння, виконавши таку процедуру ? можна ввести значення км, що ви хочете.. увагу, коли введено значення км не пу? pi? зменшити..
Терпіння і чеснота сильних..
пошук функції вирівнювання безконтактними.
Хтось мені indicaper будь ласка, на fiat/alfa/lancia функція вирівнювання безконтактними на autocom, де ви повинні знайти? Я подивився уздовж і поперек у різних меню і підменю (в режимі? демо), але нічого не знайшов.
Раннє спасибі