Хлопці, хто-небудь знає, як підключити magnetti marelli IAW 16F.EB у пункті 1.1 мені потрібно терморегулятори, я читав, що ви можете? зробити в аптеці без отпаять, ? правда??
Хлопці, хто-небудь знає, як підключити magnetti marelli IAW 16F.EB у пункті 1.1 мені потрібно терморегулятори, я читав, що ви можете? зробити в аптеці без отпаять, ? правда??
16 f закони туристичне за що вибачте? іммо opp дані двигуна? immo ? у процесі, дані двигуна в eprom.
Дані двигуна
так, можна, але, як каже алекс, що вам потрібно зробити, точно? існують спеціальні інструменти x ці ecu,але якщо ви хочете, ви можете створити інтерфейс, max 232 в мережі знаходитесь також програми, з зазначенням всіх ознак і x і будівництва, що x sw.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Вибачте, але з галло, використовуючи її tricore nn я можу прочитати цей блок управління??
не c? потрібен півень, якщо потрібно читати дані двигун тягне eprom, мені здається 27c512/256 і читати з допомогою програміста ви збережете файл і зробіть зміни, які ви повинні зробити.
Ок, спасибі за пораду; зробити? cos
Я підтверджую те, що говорить Алекс