Добрий вечір всім,хто-небудь знає, чи знайшов параметр можна змінити, щоб aumentere в ****llo витрати насоса 2.0 tfsi бензин,завод повинен бути навколо 11500mbar,якщо ви знаєте адреси, де піти, щоб діяти? Спасибі всім.
Добрий вечір всім,хто-небудь знає, чи знайшов параметр можна змінити, щоб aumentere в ****llo витрати насоса 2.0 tfsi бензин,завод повинен бути навколо 11500mbar,якщо ви знаєте адреси, де піти, щоб діяти? Спасибі всім.
вам не потрібно нічого, збільшення тиску в рампі, якщо не c ? на фактичної потреби? (перепад тиску різкий форсунок через великий попит), як і на дизель!
тільки, що всі вони кріпляться зі збільшенням тиску до форсунок!
Кажуть, що збільшити втрачається отвір від 5marcia на 5800, поставивши шостий
кажуть, stupidate!
якщо мати іп? паливо ви повинні використовувати всі збільшення тиску в рампі, то ви ? саме мессі погано
У будь-якому випадку ? симптом, який проявляється в 2.0 tfsi, і для її вирішення роблять це зміна
можу без зарозумілості сказати, що знаю, як мої кишені диспетчери tfsi і tsi, і незважаючи на те, викликало зроблені тонн я ніколи не чув, несправності, які ви описали на двигуни оригінальні.
Я кажу про машину з поправками, відображення і розвантаження,і особливо, якщо ви монтуєте k04
ні, як правило проблеми, які ви згадали, я виявив, ні на двигуни оригінальні і ні на двигуни повністю готові...ще тільки зміни з k04, форсунки, ic, etc etc ? прості речі як зміни контуру...і працює все за тією ж логікою dell оригінал!
Ви prelatico підготовки для 2.0 200cv?,але за рахунок установки k04 ви приходите до ****lli tts?кажуть, що в ебу s3 або tts мають значення набагато відрізняються від 200cv