Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64

Експеримент: Двигун iveco daily на renault master

Привіт всім, як і назва, я cimentando поставити двигун iveco daily 35 10 на renault master( той, з двигун nissan 3.0). Тепер крім всіх механічних змін, що не дуже велика проблема(двигун ? вже був розташований на master), проблема в тому, що мене мучить ? електроніка на борту. Насправді все управління двигуном master(інжектори і насос, турбіна, дециметр , etc )не потрібно пі? так? на двигун daily ? всі механічні. Що стосується іншої електроніки (датчики температури, тиску масла, спідометр, abs, etc) напевно підуть на конфлікт з помилками, що виростуть з-за нездатності управління двигуном. Попит на 1 мільйон євро: чи можу я modificafe програмного забезпечення ecu так, щоб все працювало, видаливши управління двигуном??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я не думаю, що щось дуже просте насправді... по мені sar? практично неможливо зробити без знання сі.

Для шпигунів і манометри повинні вирішити легко, можливо, отримуючи датчики зі старого мотора... але лампа dtc не думаю вдасться вимкнути його, якщо не toglierndo кулька

PS: мені не подобається вибір двигуна... зняти 3.0, щоб поставити 2.5 старого покоління ? дуже галасливий і не дуже потужний і споживає дуже, на мій погляд, не здається мені курс низькими цінами. Може бути, ви могли б поставити першої моделі 35c13, яка має весь вприскування палива, механічного та, що порівняно з 35.10 йде набагато краще, ніж у всіх умовах.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Зміни я роблю для економічної вигоди. Майстер ? sbiellato з відносною руйнування блоку циліндрів. Двигун daily виходить з фургона incidentato завжди господаря.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    я сподіваюся, що ви не зробите їхати по дорозі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я не хотів би зробити хороший пророк, але багато разів тих, хто витрачає менше... не витрачаєте менше

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Фургон завершений і працює, і вартість операції 110€

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    впевнений, що тобі варто було 110 євро, якщо не рахунки весь час, що ти втратив, щоб ця зміна не думаю/я думаю, що у вас пішло 2 дні
    у будь-якому разі, я радий, що єс завжди хтось затівати з-за речей, здавалося б, неможливе

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    vabb? звичайно, але це робота буде? заплатили. Однак я можу сказати вам, що ? було зроблено давно втратив і все, не був там не більше? двадцять годин (там я працював пару годин ввечері.) Потім я експериментував, чому? два фургони, які ****llo шасі майже рівні.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •