Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Ровіго
    Et
    63
    Повідомлення
    8

запит info для scodifica ебу DELCO Opel

Привіт, хлопці !

Я нещодавно почав цю гілку і, звичайно, мені потрібна порада....хто-небудь знає, скажіть, будь ласка, як ви scodifica (з допомогою якої програми) ебу Delco DZJN встановлюється на Opel Meriva 1600cc ??
    Ви читаєте файл через роз'єм OBD ???

заздалегідь дякую за співпрацю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    ти не можеш scodificare, ви повинні знайти інший ( якщо ваш маршрут) отримання pincode і запрограмувати інший ecu.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Ровіго
    Et
    63
    Повідомлення
    8
    Ок, у мене проблеми, і я думав, саме, замінити його; але як я повинен зробити, щоб знайти pincode ???
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    у pincode ( carpass) ви можете купити opel ,30e, або, якщо у вас carprog ви зробите отримати код,або читайте процесор всередині immo box і дохід pincode. + швидко і придбати код на opel.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    у pincode ( carpass) ви можете купити opel ,30e, або, якщо у вас carprog ви зробите отримати код,або читайте процесор всередині immo box і дохід pincode. + швидко і придбати код на opel.
    Вибачте невігластво, я хотів би тільки уточнити:
    як я зрозумів, immo box ? вбудований в ecu, але ? пристрій.
    Якщо ? cos?, де знаходиться, що встановлено?
    З OPCOM можу читати pincode від процесора або мені потрібен програматор типу willem?
    Скільки ніг має процесор?

Дякуємо за терпіння.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Згоден з колегами, ви можете отримати pincode від читання будь-ecu очей унікальна функція, перед установкою нової ecu повинно бути винесено діви з opcom або tech2 на машині донора з його pin-код, в іншому випадку ви не шифрувати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Ровіго
    Et
    63
    Повідомлення
    8
    Ок, дякую за цінні поради...... ви прекрасні !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    прошу вибачення, якщо я відповідно з цим в обговорення, але у мене теж проблема з ECU DELCO однієї Tigra 1.4 1995 року.
    Ситуації ? трохи заплутаним, так? власник втратив свій єдиний ключ. Механік наказав Opel новий розділ ? разом з новий pincode, але старий блок управління не отримує.
    Читаючи попередній пост, я зрозумів, що повинен riverginare з opcom або tech2, але я не розумію, що значить "на машині донора"...
    Хто може просвітити мене? Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Якщо ключ ? було прийнято з шасі номер пін-код виявляється правильним ecancelli старих ключів і вставити нову, що можливо з хорошою діагностики plurimarca в іншому випадку, вам необхідно починаючи від читання коробка черзі або приладової панелі і ricavarti пін-код для доступу до спеціальних функцій Dell immobilaiser блок управління двигуном повинен бути вихід діви у разі, якщо ви йдете в зломом і ne отримати, використовувана потрібно riverginarls з opcom або tech2, перш ніж зняти з автомобіля приборкувач atrimenti не можете з figurarla на транспортному засобі приймач

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Спасибі, Legendary, я думаю, я зрозумів...
    Схоже, що ебу в цьому питанні, зараз демонтований з автомобіля, але до певного часу тому, працює відмінно, не як оригінал, так? gi? замінено із-за проблем в коді.
    Питання: як? процедура riverginazione ебу включає використання автомобіля, я міг би зібрати ECU на машині, і riverginarla з OPCOM або TECH2. Зробили ми?, центральний ? готовий, щоб отримати новий код.
    І можливо що небудь ? pi? просто спробувати побачити в знесення, якщо c'? блок управління, що включає ключ?
    Дякую за вашу думку.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •