Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41

Обговорення: Велика Точка mjet 90

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108

Велика Точка mjet 90

Доброго ранку усім!!!!
    Один мій знайомий ? знайшли Gp90mjet зіставлений, по дорозі я пояснив в інший обговорення.
    Машина в порядку, штовхає і палить практично НУЛЬ (що залишив мене вразило, насправді)
    Не має отворів у вас низькі (як і 90 серії) і ripende відмінно.
    Не вистачає трохи швидкості?, по мені, в цьому сенсі, йде трохи більше? оригінал (навіть чому? автомобіль має 6-ступінчаста, з останнім дуже довго, і колеса 17, які роблять його дуже важко підніматися обертів протягну!)
    Скажімо, зміна, м'який, але у використанні? в силі.
    З моїх (мізерних) знань і, грунтуючись на карту вже? цим я спробував підняти деякі значення, результат "середній":
    - автомобіль, безумовно, подовжує пі? (перевищує 190 показано)
    - штовхає-й? на високих, відчуває себе явно
    - КУРИТЬ трохи
    Що ви думаєте про це ?
    Майте на увазі, що хлопець НЕ ХОЧЕ курити практично ні за що (я gi? пояснив, що в дизель без fap ? практично неможливо, взяти бензин...), і він хотів би rpestazioni другій карті. Я сумніваюся, так що можливо, хоче свій шматок пирога і з'їсти його...
    В zip є оригінал, то змінений файл знайдений на його автомобіль (йому дав майстерню, до якого він звернувся для інших робіт-місяць тому) і "моя" змінити тестування.
    Спасибі !
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 09-07-2013 до 21:44

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    якщо не хочете курити, але продуктивність aumentagli тиск наддуву, простий шлях...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    якщо не хочете курити, але продуктивність aumentagli тиск наддуву, простий шлях...
    Я пробував 5% (що вже? я не думаю, що мало на аналогічні турбіни) на карті. але результат ? практично те ж саме.
    В цілому я чую про те, GP90, що перевищує 190 без проблем : курять чи ні ? Щоб зрозуміти, якщо c'? якийсь інший трюк.
    По мені, палити (я не маю на увазі чорна хмара стиль, Тип TD 90-х), роблять це за сила, але я прошу тих, хто знає більше?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Тому я роблю висновок, що ти збільшила тиск близько 0,08 бар... мені здається, cos? так...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Тому я роблю висновок, що ти збільшила тиск близько 0,08 бар... мені здається, cos? так...
    Для мене тиск збільшується, також дизельне паливо, що ви повинні побачити діагноз збільшення фактична сума.
    Я б не скоротити життя занадто багато турбіни...
    В цілому, як знайти карту ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    Якщо не контролюєте, в діагнозі є? що вам потрібно знати, ви ніколи не зможете зрозуміти, як ви, штовхаючи за обмеження деяких його компонентів.
    Навіть не знаєте, якщо ви там близько до межі.
    Серії повинні зробити між 1.4 і 1.5 пік....залежить від року виробництва, за те, що я міг помітити loggando вже багато 90cv, що я випадково.
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав Ghizmo Visualizza Messaggio
    Якщо не контролюєте, в діагнозі є? що вам потрібно знати, ви ніколи не зможете зрозуміти, як ви, штовхаючи за обмеження деяких його компонентів.
    Навіть не знаєте, якщо ви там близько до межі.
    Серії повинні зробити між 1.4 і 1.5 пік....залежить від року виробництва, за те, що я міг помітити loggando вже багато 90cv, що я випадково.
    Звичайно, але, щоб залишитися, а в межах безпеки, уникаючи картки "абсурдно" шкідливі для всієї машини, я вважаю, що завжди краще, помірним кроком.
    Я вважаю, що спортивний автомобіль ? спортивний автомобіль, Gp90mjet пу? бути весело, але не робить ? нічого, ви можете зробити його більше? полягає в тому, що від золота, але ? абсурдною, варто натиснути пі? на продуктивність. Потім mancarebbero між іншим гальма і sospensinoi як менше (якщо міняти, скільки потрібно в двигун і трансмісію, щоб змусити їх сприймати), що рахунок буде зовсім інший, отримуючи завжди GP "зміна" і структурні обмеження, intrinsechi.
    Ergo карту, що робить 130hp і 200 км/год (якщо це можливо) не входить в мої бажання? для ВИБІР.
    I кінцевому підсумку те, що я хотів би знати ? як отримати карту soft адекватною і справедливою, без концептуальні помилки.
    От і все !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав іонів Visualizza Messaggio
    Звичайно, але, щоб залишитися, а в межах безпеки, уникаючи картки "абсурдно" шкідливі для всієї машини, я вважаю, що завжди краще, помірним кроком.
    Я вважаю, що спортивний автомобіль ? спортивний автомобіль, Gp90mjet пу? бути весело, але не робить ? нічого, ви можете зробити його більше? полягає в тому, що від золота, але ? абсурдною, варто натиснути пі? на продуктивність. Потім mancarebbero між іншим гальма і sospensinoi як менше (якщо міняти, скільки потрібно в двигун і трансмісію, щоб змусити їх сприймати), що рахунок буде зовсім інший, отримуючи завжди GP "зміна" і структурні обмеження, intrinsechi.
    Ergo карту, що робить 130hp і 200 км/год (якщо це можливо) не входить в мої бажання? для ВИБІР.
    I кінцевому підсумку те, що я хотів би знати ? як отримати карту soft адекватною і справедливою, без концептуальні помилки.
    От і все !
    Я хотів би допомогти вам, але, ECM, мені не знайти драйвер..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав carbo92 Visualizza Messaggio
    Я хотів би допомогти вам, але, ECM, мені не знайти драйвер..
    Я зробив (скажімо, pi? чи ні....) у версії 6.2, але я не знаю, якщо ви можете вкласти ці типи файлів на форумі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    У TITANIUM можна побачити що-то з драйвером P13_PO95, навіть якщо ? дуже обмежений, як опис кривих, не вистачає ще кілька...

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •