Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485

картку передоплати уприскування mini one d 1.4 88cv edc16c35

привіт, хлопці, у мене немає можливості побачити його діагноз, чому? авто мені ? всього.... я шукаю карти авансових цього міні-моторизований toyota yaris....
    я хотів знайти карту передоплати.....
    як ви думаєте ? то all' адреса 0cf2b6 і більш пізніх однодумців??? але якщо він працює як зазвичай, з 43 пунктів 1 ступеня, можливо, що автомобіль він працює тільки з 8 градусів заздалегідь все???

спасибі тим, хто мені руку...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-06-2013 до 17:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    15 візитів.... і немає нікого, хто може дати в око в файл???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    ми хотіли б, щоб Damos, карти, як на мене, є ті, може бути, коефіцієнт множення ? різний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    ми хотіли б, щоб Damos, карти, як на мене, є ті, може бути, коефіцієнт множення ? різний
    Коефіцієнт множення для карти передоплати ? завжди 0.023438 у всіх Bosch edc у мене зараз немає КОМП'ЮТЕРА зі мною, після того, як ви шукаю адресу!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    карти є ті, визначені вами, але вчора я вчився на edc16c31 і я помітив, що до карти, заздалегідь їх було, що була корекція в залежності від обертаючого моменту, може бути, що виправляє карти заздалегідь, наприклад sommandoci попереднього тим, які вас способів. у будь-якому випадку я з машиною на відстані, не дав би більше? 2?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я, чесно кажучи, не хотів навіть змінити їх, враховуючи, що вони досить дивні, я тільки дати 43 очки, враховуючи, що в підсумку карту я тільки 8 градусів вперед, підсумки....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    8? це було б неможливо, навіть, чому? він інжекторів-досить маленькі, і ін'єкції, це буде продовжуватися принаймні 20? *4000rpm, якщо оригінал... в будь-якому випадку 43pt не створять проблем!

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •