Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: progammatore willem 4.5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129

progammatore willem 4.5

привіт всім,я купив progammatore willem pcb 4.5, але не можу змусити його працювати мені завжди виходить напис :hardware error check power і connection
    у progammatore і пов'язаних з портом parallella і харчування з блоку живлення 12в? я отримую ту ж помилку.
    Ніжки ставляться, як на малюнку, що він говорить, і я plcc 32 додав.
    я не знаю, якщо потрібна установка-іншому або хтось мені,я сподіваюся, що з вашою допомогою я зможу вирішити.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    порти в bios повинні бути розраховані ecp+epp, якщо я правильно пам'ятаю, щось подібне
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Також перевірте dip swich, що вони встановлені правильно, щоб отримати потрібну напругу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    120
    здравствуйте, я підключений через порт usb, і я прочитав кілька 27c512 і гаразд,привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    87
    добре willem kullandım. любить zor eprom programlayıcı.

на an ??pe attım

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав chare Visualizza Messaggio
    добре willem kullandım. любить zor eprom programlayıcı.

на an ??pe attım
    я закликаю тебе писати по-італійськи спасибі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Я ? незабаром прибув Віллем 50e але у мене є велика проблема:

Перш ніж програмувати 27c010 панелька PLCC32, я зробив трохи тіста; я намагався з успіхом читати і писати 24c02. sop8

Замість того, незліченні спроби програмування 25VF080B (в bios в moterboard), входу і виходу, очищення контактів, кліп поганий, (може бути, навіть обмін напруги 3,3 в/5), не були залишені без задоволення.

Роблять інші докази, після того, що читав, мені не вдається перевірки видав помилку x000000 і т. д...

Я зварила з reofori і я їх, вставляється безпосередньо в гніздо програматора.
    Зараз я відбив будь помилковий контакт, насправді я завжди знаходить пристрій, раніше часто і з задоволенням, не платить.
    Тим не менш, результат не ? змінилося. Повертає подібні помилки на етапі програмування.
    І цілком можливо, що помилкові контакти, вони спалили і компонент, який робить скасувати, але не перепрограмувати???
    Я задаю це питання, чому? перш ніж намагатися отпаять, прочитати і перепрограмувати 27c010, я хотів би перевірити надійність? у Willem.
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    версія, яку ви не та хороший програміст ..я думаю, що це питання налаштування!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    у 27Cxxx PLCC не riprogrammabili, eprom OTP (one time programmable) після програмування cos? залишаються...а 27Cxxx DIL вони riprogrammabili якщо є вікно для того, щоб бути стерті з УФ.
    якщо ви спробуєте видалити або перенести 27Cxxx PLCC всі пошкодження.

для мовлення, читання і запису eeprom для bios, завжди те, що програміст міг зробити, часто мають sbroglio особливо такого, чому ? потрібно мати свій перехідник з plcc на dip-сенна? не читайте і не пишіть, і не всі адаптери сумісні з цим програмістом.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    каперси! не знав все 'ste речі...
    добре, що я спробував тільки... cos? я уникав пошкоджень.
    Що я ? здалося дивним,?, ? що Віллем, що я купив на платі є вже? сокети "квадратів" для 27c010 і, як я зрозумів, ще ecu, що я повинен scodificare має свій код саме там.
    Я повинен отпаять і читати 27c010, обробити файл і riscriverne вміст на нову????

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •