Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: powergate s

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23

powergate s

Доброго ранку усім!!!!!
    Я купив рік тому Powergate s і читав карту моєї колишньої точки jtd 85cv, і я завантажив mod карта і там бродив.
    Не знаючи, що для повторного використання з іншими авто я повинен був підзарядки ОРІ на машині, і після його знесення, мені залишається в руках це пристрій непридатним для використання, ? 6 кнопок.
    я прошу вас: powergate s bios 4.00/3.00 пу? бути використана на alfa 147 mb 150cv '07 dpf ?

EDC16c39
    HW 028101966
    SW 1037381510

Спасибі Марко.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав marco147150 Visualizza Messaggio
    Доброго ранку усім!!!!!
    Я купив рік тому Powergate s і читав карту моєї колишньої точки jtd 85cv, і я завантажив mod карта і там бродив.
    Не знаючи, що для повторного використання з іншими авто я повинен був підзарядки ОРІ на машині, і після його знесення, мені залишається в руках це пристрій непридатним для використання, ? 6 кнопок.
    я прошу вас: powergate s bios 4.00/3.00 пу? бути використана на alfa 147 mb 150cv '07 dpf ?

EDC16c39
    HW 028101966
    SW 1037381510

Спасибі Марко.
    ви повинні дивитися в sw, де дає вам можливість проконсультуватися парк авто,то його слід відправити у alientech, що за ціною 60€ скидає і так, а ви були б в змозі використовувати його повторно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    Дякуємо за своєчасним, як зазвичай, відповідь. Contattero' то alientech для скидання налаштувань і сумісність
    Спасибі Марко.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Привіт всім,

я хотів би уточнити про можливості? у powergate s, і для цього я звертаюся до вас. Я знаю, що він зв'язується з одного транспортного засобу, і що ? можете зберігати усередині 2 карти.
    Ви знаєте? якщо ? можете замінити ці карти на нові, кожен раз, що ви хочете? І cio? можна зробити більше? випробування даного транспортного засобу?

Дякую, я сподіваюся, я пояснив.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Велике спасибі!!! враховуючи, що зараз я займаюся тільки моєї машини, для якої програмування послідовного порту, не ? завжди підтримуються самі дешеві китайські клони, я думав всі покупки powergate s.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав 6bazz! Visualizza Messaggio
    Велике спасибі!!! враховуючи, що зараз я займаюся тільки моєї машини, для якої програмування послідовного порту, не ? завжди підтримуються самі дешеві китайські клони, я думав всі покупки powergate s.
    на якій машині ми говоримо.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Привіт ugoboss, ми говоримо брера 2.0 jtdm, для якої я вам вже? дали якусь вказівку/рада.
    Будучи починаючим я не довіряю багато працювати, bdm і, крім тільки, якщо користувач форуму, не схоже, що завжди можна зробити програмувати через послідовний мого ecu допомогою інтерфейсів клонів-й? відомі як півник пр. підтвердження є? мій автомобіль в цій версії ? ніколи не присутня в списках транспортних засобів, які підтримуються цими інтерфейсами і програмного забезпечення. Унікальні інтерфейси, для яких я знайшов список автомобілів, підтримуваних моїй машині ? kess v2 або powergate. Для цього я розмірковував покупки останнього.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ваша ви можете також написати з MPPS v5 або v12, не кажучи вже про gallov2 навіть у версії 48, які потім також BDM, списки транспортних засобів, завжди залишають мало кращого.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Привіт ugoboss я відповідаю в рамках обговорення, що було створено раніше, щоб не піти і не по темі. Його ви знайдете за цим посиланням: http://www.professionalchiptuning.ne...erfaccia+brera

Дякую, як завжди!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    чесно кажучи, якщо ви хочете на даний момент тільки чудово провести час на вашому комп'ютері і зробити це так, майже серена візьми собі powergate s також використовується з 2 фунта і перейти спокійно,коли ви будете мати необхідність працювати на декількох авто і ти програміст, з великим парком автомобілів без обмеження на власну половину або пробач еп оригінальний автомобіль з powergate щоб відновити його, і ви можете продати його або відправити його в чужій, що близько 60€ в відновлюють і потім прочитайте і напишіть вашу машину з новим програмістом,увагу, однак, що файл прочитаний powergate ви не зможете потім переписати його з іншого програміст, тому вам доведеться читати-редагувати і писати новий.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •