як говорить назва теми, хто-небудь знає, як відключити egr на цій ecu siemens sid801
кошти ? у peugeot ranch 2.0 HDI 90cv 5WS40146F-T. sw 9657544780 hw 9647423380
досі не можу postar вихідний файл, чому? не у мене, у мене тільки id
як говорить назва теми, хто-небудь знає, як відключити egr на цій ecu siemens sid801
кошти ? у peugeot ranch 2.0 HDI 90cv 5WS40146F-T. sw 9657544780 hw 9647423380
досі не можу postar вихідний файл, чому? не у мене, у мене тільки id
на sid у нас є інформація, але не на 801,в будь-якому випадку, якщо як можна швидше, місць файл ori ми подивимося.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
tappala і далі.. так не горить жодна лампа, і автомобіль не переходить у recovery,максимум може з'явитися помилка в діагнозі.
а в sid801/801a не закони з звичайними інструментами..але написати лише
тут я завантажив файл орі
http://www.professionalchiptuning.ne...=2393#post2393
деякий час тому я перепризначений один 307 hdi90cv завжди sid801
написано без проблем з flashteck
Востаннє редагувалось pinotec; 28-07-2012 в 23:06
так, я знаю, що з звичайними системами, не читає,для цього у мене вихідний файл, і я чекаю понеділка, щоб звернутися до людей...враховуючи, що мій **** оплачує послуги ? правильно його експлуатувати! Дякуємо за ваш вихідний файл у будь-якому разі! Я sar? безумовно, корисно
абсолютно вірно.. але іноді для зручності ви робите, перш ніж шукати його в мережі, або робити запити на форумі..так, я знаю, що з звичайними системами, не читає,для цього у мене вихідний файл, і я чекаю понеділка, щоб звернутися до людей...враховуючи, що мій **** оплачує послуги ? правильно його експлуатувати!
уявіть собі, щоб так малоДякуємо за ваш вихідний файл у будь-якому разі! Я sar? безумовно, корисно![]()
ви пу? читати в boot mode за допомогою інструментів офіцерів, і я думаю, навіть з тими, які ви використовуєте
проблема вирішена...
сьогодні я бачив машину людини відбувається в майстерні мого клієнта, egr ? МЕХАНІКА, а потім, як каже pinotec ? була чистою і засмітитися!
до речі проблема була на трубі, і справи депресії, що було білизни, і, отже, egr не працював правильно
радий, що ви вирішили.. так що нічого mappettina?