як назва, якщо вам не втрачати багато часу, щоб прочитати його
в alien не мають
Марка: fiat
Модель: doblo
Блок управління: MAGNETI MARELLI
Vers. Блок управління: 3058D552
Номер Блоку управління: mjd6f3 hw03r
як назва, якщо вам не втрачати багато часу, щоб прочитати його
в alien не мають
Марка: fiat
Модель: doblo
Блок управління: MAGNETI MARELLI
Vers. Блок управління: 3058D552
Номер Блоку управління: mjd6f3 hw03r
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
magi я шукав скрізь, де nn знаходиться я впевнений, що і ви зробили ваші результаті дослідження..
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
так само не знаходиться, я знаю, що зачіпає вас перечитувати
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Але, вибачте, не ? завжди загальний marelli, якщо читати по bdm покладіть дві хвилини.... ні?
я не автомобіль в майстерні від мене ? послуги інтернет-файли, що мені робити, і клієнт не має нічого, щоб прочитати.
я аранжувальник? якимось чином, все одно спасибі всім
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
залиште його у спокої, я зробив взяти ебу від клієнта, а я читав, скоро я поставлю оригінал файлу в спеціальному розділі, це обговорення закриваю
Спасибі всім
ось він: http://www.professionalchiptuning.ne...8829#post48829
Востаннє редагувалось magi1984; 19-06-2013 до 14:24