Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108

Думку карта Panda mjet 70л.с.

Добрий день!
    враховуючи, що я не можу завантажити, але кількість відкритих ви я намагаюся поставити цю карту тестування від мене, зроблений для Panda mjet 70-одного.
    Це експеримент (або, краще сказати, тест, все безкоштовно так, щоб вказати socpo моєї роботи...), враховуючи, що ці ECU знаю дуже мало, і я, здається, не мають великі поля, від електроніки. Якщо я правильно пам'ятаю, ви не можете? управління турбо і навіть залізничних.
    Машина поліпшила продуктивність і особливо не пі? "діра" типово низькі для цих двигунів, ні руху і навантаження.
    Очевидно, не ? стала Ferrari, і чесно кажучи, я очікував більше? як протягну.
    Курить трохи " пі? що в оригіналі, не так перебільшені треба.
    Думки і поради (конструктивні, щоб просто сказати : "стоїть"...чи можу я знати, поодинці або в той же час не вірити в це без влучень... )
    Спасибі всім !
    1092S162.zip

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    я чув, що турбо хто-небудь знає, як змінити все одно rail dovrebe почати тут. 068fee

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    я чув, що турбо хто-небудь знає, як змінити все одно rail dovrebe почати тут. 068fee
    Дякуємо за info для rail, far? якийсь тест.
    Для turbo знав, що це все по команді "механік", потім не керовані з ECU, але пу? бути, що я неправильну інформацію....

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    дійсно я також знаю я, що турбо не управляється ecu, але хтось говорить, що ви можете керувати також екю за драйвер?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, ecu можна? відключити відновлення, але без damos ? практично неможливо знайти таку адресу..., щоб збільшити тиск йде raolata вручну перепускний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di davidehfnos
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    привіт, мені, не потрібно піднімати механічно turbo на ці автомобілі,,,,вже з дизельним збільшеного піднімає automanti...зробити красиву картку і залишає все так, як воно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав davidehfnos Visualizza Messaggio
    привіт, мені, не потрібно піднімати механічно turbo на ці автомобілі,,,,вже з дизельним збільшеного піднімає automanti...зробити красиву картку і залишає все так, як воно
    Ви, я думаю, навіть я на цих турбін не так-то багато вичавити, краще, щоб уникнути пошкоджень, щоб що-небудь..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав davidehfnos Visualizza Messaggio
    не assulutamente згоден, якщо стверджуєте, це означає, що ви не пробували збільшувати ? правда, що тиску turbo піднімається, навіть якщо не змінити на перепускний, але тільки в порядку часткової! їздити і дуже дизель в точці 70 мені ? приїхала в 1.3 бар, що, безумовно, не дуже багато, і про це свідчить той факт, що"тварина", до якої я зробив карту, працює від 4 місяців до 180 при фіксованих A1, автомобіль мав 220000km, коли ми, змінена і тепер він має 250000...

Для особистого досвіду можу порадити-іонний працювати, в основному, на час ineizione, наскільки я свідчили, змінюючи різні обмежувачі крутного моменту, обмежувачі дизельного палива, педаль і інше ЦИ залишається незмінною, ймовірно, тому, що? ми не звертаємо уваги на наявність іншого обмежувач, який робить вузьким або таблиці пара / IQ максимум приходить до IQ відносно низькою...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    не assulutamente згоден, якщо стверджуєте, це означає, що ви не пробували збільшувати ? правда, що тиску turbo піднімається, навіть якщо не змінити на перепускний, але тільки в порядку часткової! їздити і дуже дизель в точці 70 мені ? приїхала в 1.3 бар, що, безумовно, не дуже багато, і про це свідчить той факт, що"тварина", до якої я зробив карту, працює від 4 місяців до 180 при фіксованих A1, автомобіль мав 220000km, коли ми, змінена і тепер він має 250000...

Для особистого досвіду можу порадити-іонний працювати, в основному, на час ineizione, наскільки я свідчили, змінюючи різні обмежувачі крутного моменту, обмежувачі дизельного палива, педаль і інше ЦИ залишається незмінною, ймовірно, тому, що? ми не звертаємо уваги на наявність іншого обмежувач, який робить вузьким або таблиці пара / IQ максимум приходить до IQ відносно низькою...

30000 км в 4 місяці?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di davidehfnos
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio

привіт, для мене гра не варта свічок на цих авто я залишаю оригінальний турбо, не доторкаючись до неї meccanicamene......

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •