Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 45

Обговорення: info mpps v5 і список авто

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935

info mpps v5 і список авто

Я купив mpps V5, звичайно, клон, в комплект програмного забезпечення 5.01. Від info я розумію, що автомобілі не багато, але є системи, щоб використовувати програмне забезпечення оновлюється+?? Або, може бути ? можете отримати доступ до інших ecu, може бути, в загальному, задавши параметри вручну??

Можливо, сон тривіальні питання і бронювання, для? десь я повинен почати хоча...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    в даний час після v5 і v12 і назад, трохи більше, але не парком автомобілів по-різному і, як і раніше не знаю, але я, наприклад, досвід роботи з клієнтами on-line волію v5 в v12,як виду автомобіля назад edc15-edc16-edc16bmw і edc17 vag, але ви не можете писати, читати лише тому, що не має ck у письмовій формі,таким чином, не вистачає всього парку автомобілів citroen, ford і peugeot siemens bosch робить,його можна використовувати тільки з його sw v5 тому що, щоб перейти на v12 ви повинні змінити чіп всередині, а потім і в sw і divenya v12,якщо у вас є інші питання, а також запитати.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-07-2012 17:25
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ти був дуже вичерпну... я новачок і намагаюся дізнатися, краще до об'єднання свавілля.

Але для парку siemens пу? зробити що-то з galletto 1260?? Від info комплект поставки вони кажуть, що можна, після мосту на ecu, а ? надійно, як у процедурі або краще придбати bdm??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    для galletto 1260 не знаю, для mpps у мене версія 12 ? я добре, ніколи не було проблем, але від того, що я прочитав у навколо версії 5 ? трохи більше? надійно, але я повторю, з 12 ? завжди пряжі все гладко, для оновлення, я підтверджую те, що сказав, msport, необхідно замінити чіп всередині.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав saivivere Visualizza Messaggio
    для galletto 1260 не знаю, для mpps у мене версія 12 ? я добре, ніколи не було проблем, але від того, що я прочитав у навколо версії 5 ? трохи більше? надійно, але я повторю, з 12 ? завжди пряжі все гладко, для оновлення, я підтверджую те, що сказав, msport, необхідно замінити чіп всередині.

Ми говоримо, що оновити не цікавить мене на даний момент краще зрозуміти, як це працює, і тоді, можливо, вкладати гроші, інакше на що-то + корисно, типу bdm.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    для bdm я взяв недавно і я вже читав деякі ecu, і я повинен сказати, що дійсно йде добре. В суботу зробити? читання ecd16u. Інший послідовний хотів би спробувати ? у mag2, що робить pi? ecu порівняно з mpps. У будь-якому випадку я радий за поради щодо mpps, в будь-якому випадку ? дуже просто, ви будете дуже добре, тихий
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-07-2012 17:25

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав saivivere Visualizza Messaggio
    для bdm я взяв недавно і я вже читав деякі ecu, і я повинен сказати, що дійсно йде добре. В суботу зробити? читання ecd16u. Інший послідовний хотів би спробувати ? у mag2, що робить pi? ecu порівняно з mpps. У будь-якому випадку я радий за поради щодо mpps, в будь-якому випадку ? дуже просто, ви будете дуже добре, тихий
    якщо ви хочете купити magpro орі я б сказав, що це хороший продукт відмінний, але якщо ви клон, то дуже, але набагато краще один півник v2, який робить edc15-edc16-edc17-tricore,bdm-автомобілів,мотоциклів і вантажних автомобілів всіх siemens, очевидно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я взяв mpps і те небагато, що я пробував, я повинен сказати, що це добре.
    ? я би потребує? використовувати його на 64-бітної системі, є якийсь спосіб, щоб її переварити, або в силу обставин повинен встановити подвійний завантаження??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я взяв mpps і те небагато, що я пробував, я повинен сказати, що це добре.
    ? я би потребує? використовувати його на 64-бітної системі, є якийсь спосіб, щоб її переварити, або в силу обставин повинен встановити подвійний завантаження??
    в 64-бітної системи, проте, підтримує освіта в 32bit, для яких ви можете встановити програмне забезпечення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав fulvio63 Visualizza Messaggio
    в 64-бітної системи, проте, підтримує освіта в 32bit, для яких ви можете встановити програмне забезпечення
    не вірю! якщо я правильно пам'ятаю, на 64 драйвери різні, ви додаю водіїв, які сідають в авто,а я повинен мати, включаючи 64-розрядні,спробуйте цим і дайте мені знати.
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •