Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221

Curiosit? A5 3.0 Tdi euro 5, dpf (176 квт )

Привіт, хлопці,
    зазвичай деякі зіставленні на цьому автомобілі я зробив після цього ? були фізично видалені dpf і вони вийшли тварини ближче до 300 л. с.
    Найближчим часом? я повинен перепризначити один a5 одного, що, принаймні, протягом декількох місяців мають намір залишити встановлений dpf.
    Ми? що я прошу вас ? протягом які проміжки ( у відсотковому співвідношенні ) мені спиратися на різні елементи ecm-tita.. ( прес-rail, з турбонаддувом і iniez.parzializzato), щоб уникнути, що йде в блоці, загальна для засмічення. ? Крім того, навіть у цій конфігурації soft я можу відключити egr ?
    У spanne, скільки повинен вивести з вашого досвіду ?
    Дякуємо за вашу певну і незмінну допомогу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    якщо автомобіль зберігає dpf єдина порада, яку я можу тобі дати ? залишити оригінальні час уприскування. зміна тільки обмежувачі крутить педалі і обмежувачами дизель. Таким чином, не вплине на стосунки в/f, що, коли падає нижче 16,5/1 близьке зробити. Тиск турбо, щоб при pi? ? високий менше страждає регенерації і відповіді.
    В залізничний ? карту, що б не d? потужності, але і скорочує час вприскування, для яких кілька десятків бар і більше? не вийде, навіть якщо його правити, не ? - необхідним.
    Виняток egr я завжди роблю на всіх картах, так? впускні колектори вони утворюють кристали, забруднюючі потужності, з або без dpf, для мене різниці немає...
    Як влада вважає приїхати, як з двигуном, без dpf, що не паліть...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Завдяки інформації,
    потім він покращує fruibilit? засобом і використовують трохи вигод від пари менш "використаний" , а не з точки зору резюме, я не відмовляюся від своїх 240 правильно ?

для egr seguir? звичайно, ваш modus operandi поділяє повною мірою, що

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вибачте, але потужність там, де ви вважаєте, що лопата з?
    пара, що збільшує натиснувши на педаль обмежувач крутного моменту обмежувач дизель збільшить? q.. що, в свою чергу, збільшить? крутний момент і потужність двигуна. Єдине, що, змінюючи, таким чином, не торкаючись час вприскування не збільшується дизель без відома ecu, який, отже, зберігає всі активні стратегії скорочення куріння, і не змінює дизельного палива, які використовуються в регенерації.
    Якщо місць у орі я вам покажу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Добрий !
    файл я читав тільки область даних, але на форумі я знайшов ідентичне тому, що мене цікавить.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ? версія дуже грубою, але я procederei на цьому шляху, то побачиш, що коні йдуть на волі? незважаючи на dpf!
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-06-2013 до 23:26

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Добре,спасибі,
    насправді ви торкнулися фільтри вручну, даючи йому шанс? щоб трохи обертів + і вище .
    Серія трикутників isosceli в ecm не має драйвера, звичайно, для winols, але все ще не вдалося це зробити, тому я, звичайно, діяли наосліп, або краще, я б не втрутилася.
    Інші обмежувачі крутного моменту представлені ecm йдуть не чіпали, або winols їх не показує картку ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    трикутники isosceli, як ви їх називаєте ? lamappa перетворення НМ на IQ, що сандро називає педалі і обмежувачем крутного моменту
    враховуючи, що в edc 16 і 17 карти педаль управляє пара, а не кількість? запроваджується, блок керування c'? потрібно карту перетворення, який дозволяє конвертувати пара запитом від педалі справа? інжекторний
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Дякуємо за разяснение .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    winols не d? ключі, з winols ми повинні зробити все, до occhiometro у визнанні карти. Інші обмежувачі крутного моменту я не помітив, але ? можливо, що для мого невігластва, оскільки не жувати дуже edc17. Поштові адреси, що я тобі скажу, якщо я їх забули, навмисно чи ні.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •