прошу користувачів форуму і адміністраторам, якщо можна було б створити спеціальний розділ, де ми можемо ввести різні pin out ecu,
річ, яка дуже часто може бути корисним
спасибі за увагу
прошу користувачів форуму і адміністраторам, якщо можна було б створити спеціальний розділ, де ми можемо ввести різні pin out ecu,
річ, яка дуже часто може бути корисним
спасибі за увагу
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
було б дуже цікаво.. не тільки висновків, але я б сказав, що всі процедури для читання/запису різних ecu і дані, пов'язані з різними спогади, що містяться в них,..
Терпіння і чеснота сильних..
якщо я правильно пам'ятаю, були давно розміщено документи, що відносяться до pin out, а також може створити розділ, присвячений.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Відмінна ідея, тільки що створений розділ або pin out?...![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ви могли б зробити що-то ще краще
для кожного блоку ми можемо зробити базу даних з терморегулятори,тип пам'яті та інструменти для читання/запису
якщо потрібно, я трохи терморегулятори у мене є,деякий час назад, я також дав адміністратора посилання велика кількість терморегулятори і bootmode![]()
було б дійсно цікаво, як банк даних всіх терморегулятори і методи л\запису.
Як ви можете? сказати: 1 ви думаєте, і ви робите 100
Ви чудові!!!
Цей форум призначений, щоб залишитися в stria..
![]()
вибачте, питання контакти outo до чого відносяться?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
щось подібне? якщо вам потрібні мені інші.
Ve ne do пару " на льоту" :
включення лінії k edc16 1.6 mjet ( міф/bravo/delta/джульєтта ) міст між pin n. 7 obd2 і 25 pin ecu
те ж саме для gpunto 130cv 1.9 mjet.
Таким чином, з mpps включити читання і запису від 2 мб для роз'єму obd2, використовуючи k-line.
якщо не описані ці двигуни в список mpps просто виберіть edc16 типу альфа 159 1.9 jtm і працює так само.