Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0

egr відключений,? помилка

привіт вчора друг мене попросив про допомогу для 1.6 jtdm, в яких один з пі? відомо, підготовчі італії(не знаю, якщо ? письмово!!! (форум) він відключається egr, для? автомобіль йде в recovery, друже, я запитав, чи можу я виключити помилку діагнозу і я видалив його? через пару км ? знову помилка, egr давав в діагностиці відкриття -0%, то - я ? здавалося дивним, щоб? щоб не бути самовпевненим, і так? знаючи, хто це зробив, я знаю, що ? набагато більше? браво мені, я навіть не прочитав карту, і я запропонував одному піти, хто закрив.
    ви думаєте, що помилка ? враховуючи, чи що?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я думаю, що якщо ви хочете реальну допомогу ви повинні відправити файл, в іншому випадку пу? бути все, і нічого не
    код помилки-що це було? p0400?
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    як правило, це до +4 значення, не ? витягли прямій лінії і не відключений контроль
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0
    також я знав, що, як правило, йдете pi? 4, якщо avr? щоб читати карту, і будете бачити? елементи управління відключені, cadr? міф...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    я раджу тобі прочитати карту і перевірити,а не вірити в казки, міфи,печ? часто замки з піску
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    ніколи не бачив значення 0, видаливши egr зазвичай ? завжди фіксований у 4% із елементи управління відключені і ніколи не було помилки

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    в сицилії і особливо в моїх зони катання та околиці) працюють деякі імена авторів, чиї батьки зробили люті, sierra cosworth,турбо,момент, gt і так далі, це ім'я вони успадкували сини, але, між старою механіка батьків до нової пошти не мають нічого спільного, і я чую ці речі, тобто-міф ....... зробив цей файл, але виходить у recovery дивно, замість того, дивно, не бачив, що вони не розуміють кувалдою,якщо postavi mod файл тут зовсім не міф пір'я з'явилися в дуже далеко.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ahahahhahahahaha згоден в повному обсязі msport...навіть ті, які я знаю, стали підготовчі зараз? автомобіль зносить йому залізничні.шкода, ke був інжектор насос ahahahh
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Як говорить msport кампанія дохід певним людям. Якщо може вирішити проблему, або ви хочете, що ми скажемо тобі, де помилка пошти файл. Cos? ми можемо тільки здогадуватися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    в сицилії і особливо в моїх зони катання та околиці) працюють деякі імена авторів, чиї батьки зробили люті, sierra cosworth,турбо,момент, gt і так далі, це ім'я вони успадкували сини, але, між старою механіка батьків до нової пошти не мають нічого спільного, і я чую ці речі, тобто-міф ....... зробив цей файл, але виходить у recovery дивно, замість того, дивно, не бачив, що вони не розуміють кувалдою,якщо postavi mod файл тут зовсім не міф пір'я з'явилися в дуже далеко.
    Також на ПІВНОЧІ відбувається те ж, з моїх частин "відомий" (так сказати) тренер був популярного 15 років тому, щоб бути, можливо, добре на старих Delta Turbo, що ви повинні побачити, що поєднує в собі двигуни та нові електронні. Я бачив, фарсі підготувати файли приховані від інших фірм, і spacciarli для його...
    Міфи часто часто казки...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •