Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: daewoo matiz immo off

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    13

daewoo matiz immo off

хлопці, допомога-це 2 дд, що я борюся з matiz з ебу kemsco d3 не запускається, помилка в ебу 2 "неправильний розрахунок і immobilizatore"
    я зробив все, що в моєму володінні, але як і раніше не змінилася, коробка код поставити нові чіп-ключі, нічого ж помилка

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    спробував зробити частковий на 29f200
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Якщо пні пам'ятаю погано для тих, хоче, щоб ми його schedino. Ідіть з цим і ви берете будь-якої проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    я підтверджую, разом nisba,ви можете зробити це тільки частково,ми хочемо, щоб емулятор!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    13
    вже пробував scodifica частини 2 раз

Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    я підтверджую, разом nisba,ви можете зробити це тільки частково,ми хочемо, щоб емулятор!!
    я поклав емулятор ж не частина ilprobleema і що після заміни коробка черги і зробили нові ключі поставив блок діви, у мене завжди та ж помилка "немає відповіді для розблокування" на блоці іммо і ебу двигуна, тепер маркування ебу діви, я, як помилка immobilizatore і невірний розрахунок я б не хотів, що це саме ебу, що і туди
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 01-06-2013 17:40

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    ОК, ви зробили нові ключі,але ти зробив адаптацію з діагнозом??? якщо у вас є Texa ви без проблем!!!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Дурне запитання.... Після установки емулятор code, ви стаккато в іммобілайзер?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    Емулятор для daewo autocode і вирізати pin іммо на ебу, зроблені десятками матчів першого пострілу
    Одна річ, якщови відключення flash перевіряє, добре, що немає ніяких залишків смоли в іншому випадку зварювання можуть створити деякі проблеми

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Дурне запитання.... Після установки емулятор code, ви стаккато в іммобілайзер?
    звичайно, я поставив емулятор від схеми всередині ебу вирізати pin-код 56 (якщо не помиляюся, і навіть провід k-line діагностика) не дорівнює частині

Citazione Спочатку Написав Жерар Visualizza Messaggio
    Емулятор для daewo autocode і вирізати pin іммо на ебу, зроблені десятками матчів першого пострілу
    Одна річ, якщови відключення flash перевіряє, добре, що немає ніяких залишків смоли в іншому випадку зварювання можуть створити деякі проблеми
    це спалах окремостоячий 2 рази перевірив контакти по одному зварних швів ідеально підходять 1 питання, але емулятор-софт покласти його незаймана чи немає необхідності ? четвер мені приходить новий ecu повинен scodificare поставити емулятор або його частину, також кодується ?

Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    ОК, ви зробили нові ключі,але ти зробив адаптацію з діагнозом??? якщо у вас є Texa ви без проблем!!!!
    я зробив 20 разів адаптація з texa тому всю процедуру, але ж не запускається, то, що я помітив, що після корекції за допомогою texa і, очевидно, не частина перечитувала файлів всередині коробки черги і не змінилося нічого, те, що я написав, я так думаю, що процедура не працює
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-06-2013 до 08:41

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    13
    я отримую божевільний я поставив інший блок управління (не знаю, якщо б з ладу навіть в цьому ж проблема, іммо активний і не починається навіть не з емулятором, хто дає мені якесь рішення, aiutooooooooo
    мені підтвердили, що з емулятором повинен піти ебу і kemsko d3 розрізати провід 56 іммо встановлений емулятор siaccende зелений світлодіод блимає 3 рази червоний світлодіод (емулятора) вимикається, але bastarda не частина

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •